Niigas nesit - March 3rd, 2005

Mar. 3rd, 2005

08:48 am

Labriit!

karoche- nezinu kas notiek peedeejo dienu laikaa ar maniim- es eju aatri guleet saliidzinoshi (ap 12iem) un celjos JAU ap 9iem...
Pirms nedeeljas es buutu ceelies pus1os.
Labi- tas jau tipa labi.
bet nu- par cik man ir dienas, kad riiti ir briivi- tobish sakas lekcijas tikai peec 1iem, tad nu taads neliels bezprigjels panesas.
Piem vakar- nu ibio- ko dariit- lasu graamatu jau no 9iem riitaa =D jo tv nevar skaiities- citi gulj.
Soo- un ar atminju arii pieklibo- piem shon es domaaju ka man riits briivs atkal bet peec tam pastos dinchenee- bljaa- man tak jau no 2.,3. lekcija ir- a pastos pulkstenii- hujaks- jau pusdienlaiks (2.,3. lekcija pagaajusi.)
esmu nikns uz sevi.

Vot- ja nevari naudu izteereet apgjeerbaa, tad ir miljons citi veidi kaa to noteereet- shoreiz par santehnikju pakalpojumiem.
Vakar kaiminjsh (kas dziivo zem mums) izsauca avaarijas brigaadi sakaraa ar pliisusho radiatoru, kursh 6dien bij appludinaajis mums virtuvi, kaa rezultaataa vinjam virtuvee uz griestiem plekji.
Potams tas pliisums mav tik liels, vienkaarshi labu laiku tika pilinaajies- nu- saakumaa pileeja 1 pile 7aas sekundees- shoriit jau 1 pile 22aas sekundees.
Jaa- un tipa jau par to ir jaamaksaa saimniecei, bet paziistot to lieku 89% ka buus jaamaksaa mums. Tjipa AB prasa par darbu apm 20ls, bet tas ir hujnja- jo pashiem jaapeerk veel jauns sildelements.

Nu karoche- baigaa putra iistniibaa ar to visu radiatoru- gruuti iebraukt.
Man jau shkjiet ka tur tik vaik Genaadiju ar 4 klashu izgliitiibu un kaartiigu zhivachku, nevis brigaadi pa 20 Ls.

vot
auksts
un pa briivdienaam buushu viens pats dziivoklii.
Tusinjsh nebuus.
jaaspodrina vaards =)

Current Mood: Nenoteiktais
Current Music: skontoo
(Purkš | Āāāmm...)
Previous day (Calendar) Next day