Andromeda

April 25th, 2011

02:05 am - 25.04.11

Ir gandrīz nedabiski tas, ka ir pāris brīvdienas. Var čučēt cik ilgi gribas, var darīt visādas muļķības, kurām nekad neatliek laika, bet kuras ir pavisam svarīga dzīves sastāvdaļa.

Fantastiski izbraukāties ar riteni pa mežu, gar ezeru, lasīt zilos vizbuļus un priecāties par siltajiem saules stariem. Būt mierīgai pārmaiņas pēc.

Noskatījos This boy's life. Jā, Leo jau tad bija lielisks.

Tags: , , ,

11:44 pm - Random stuff that bothers me...

Nesaprotu,kas tik ļoti sagrāvis tik daudzu cilvēku ticību viņu pašu spēkiem. Paļaušanās uz kādiem citiem spēkiem nekā uz savu pašu spēkiem šķiet pilnīgs vājprāts. Mēs paši veidojam savu dzīvi. Liktenis? Nē, nav tas zvaigznēs ierakstīts. Bet tas drošvien ir atkarīgs no tā, kam cilvēks tic. Taču dzīvojoties šajā pasaulē jau kādu laiciņu un redzot kā lietas notiek, es neticu nekam citam, kā tam, ko pati izvēlos un ko veidoju. Ir sāpīgi noskatīties uz nepareizajām izvēlēm un pilnīgā dēlī salaistām dzīvēm, bet tas viss ir kaut kas, no kā mācīties. I am sure will make tons of wrong choices and stuff myself. And still I can't help to wish that people could see what I can see, the way I see. Nav viņiem gribas. Ja vien man būtu spējas dot viņiem gribu, ticību sev.

I hear more and more people around me talking about families and things like that. I can't escape thought that I'm not ready and maybe I never will be. I have so much things I want to accomplish and I can't see the way how to do it sitting at home with kids.Hahaha.

Powered by Sviesta Ciba