mry's Journal

History

28th May 2004

2:31am: darbības vārdi ir tik dažādi
ir tādi, kurus pasaka tai todo listei ar sejaskrāsu pateikšanas (pateicības) krāsā
un vēl tādi klusie ciešie

šogad nemāku kliegt
kaut kas aizgājis, ielīdis sevī. galvā mijas teikumi iz pagātnes. par pret sienu mesto, kas izdzīvos, par apdedzināšanos. toreiz nesapratu. tagad neprotu. vārdu spēles viena otrai galā. valodas sūkāšana pirkstgalos.

cenšos sos sazīmēt (uzzīmēt smiltīs sev un sameklēt (iz)klajumā no citiem) tādā robežstāvoklī starp drošību un dusmām. dusmas par ienākošiem zvaniem un noklusētas atbildes, īstenībā pat nepaceltas ausis/klausules. neatgārdzu pretī "nu bļe dirsies prom"

vispār valodā ir tik viegli noslēpties.
atklāties vecmeitu ballītē, piedzert tējas krūzes pilnas pļāpu un muļķību.
filozofu saietā papļerkstēt un kļūt gudrākai. he, citu acīs.
aizvērties un klusēt, līdz kāds iebaksta, sagruzījies, ka atkal kādam kaut kas nepatīk. nav tā. es nomazgāšu tos šķīvjus, kuri man nepatiks netīri.

arvien esmu bijusi tik gatava cīņai. neesmu mācījusies un aikido vienīgā kustība nav iztrennēta, iekšējā pārliecība. kaut kā tikai negribas ar pārliecību pret pārliecību asinis šķaidīt. pārliecību pret nepārliecību gan. bez lieciniekiem. he, atkal vārdu spēle. ej ieskrienies, valoda, nerimstošais prāts.

nepatīk sevī tā piegruzdējusī panna. viss ir. ir kritika, kas sabīda sevi sevī, ir laime. ir lidojums, ir zeme. un ieilgusī elle, kas nav ne dzelme, ne batuts, ne laipa. apklusēta balss. es taču tagad esmu jaunā māmiņa (anonīmā alkoholiķe/ticīgā/diētniece). es taču tagad paklusēšu.

paklusēšu. še tev.
Current Music: fee.nix-z - i/o
Powered by Sviesta Ciba