mry's Journal

History

5th December 2003

5:00pm: ledus vīzija
Pats dīvainākais, ka mēs paši kliedzam un dauzam griestus ar slotaskātu, mēs laužamies ārpus, pie griestiem piespiestiem deguniem un plaukstām
IEskrāpējamies liktens platē, kamēr 30cm zem mums cilvēki(?) dara to pašu Nē mēs nezinām Bet tā taču varētu būt, kad esam atlikuši apļa formu (centrtiece reliģija un centrbēdze nihilisms) un atteikušies vēl no Haosa paredzemās neparedzamības ko?
Vesela bibliotēka kastītēs dzīvojošu cilvēku
5:30pm: vārdi (txt) & nozīme
if ārējā saikne ar reaģējošo - valodas apjoma defekti, atbildība, priekšstati, formulējumi, teksta tīrība, jautājums par Lasītāju (vai rakstīt tendēti/norādīt saņēmēju?), jautājums par Autoru (vai nepieciešams zināt Autora personību?), "mākslas" un "darba" atdalīšanas jautājums (vai atdalīt?);

if ārējā/iekšējā saikne ar neatbildošo - nonākot saskarsmē ar jautājošo - vai iespējams definēt/racionalizēt/attaisnot ar pieņemamiem argumentiem bezjēgu?
vai iespējams meklēt/atrast pamatojumu [jēgai/eksistencei/subpasaulei saistībā ar pirmajiem diviem vai - tieši otrādi - bezjēgai]? vai nepieciešams kaut ko pamatot? un kam? un - "kāda jēga"?

-- spēles ar vārdiem un atklātība
Powered by Sviesta Ciba