mry's Journal

History

29th September 2003

7:37pm: iiszinjaas sev (un dazhas citiem)

65 laimes stundas (3 guleetas) zem pulseejoshaam debesiim



Weekends ir saacies. Braucam, 2 naktis prom, ap 60h ar miilju cilveeku un paareejie arii neshkjiet biistami. Siguldas beerns, miilu Tevi!! :)

Varbuut shii ir naave kaadaa citaa pasaulee.. aizdomaajos.. No debesiim kaapj dzeltenas ugunis pa paariem, no manis ir palicis vien netveramais, muusu auto ir nogrimis zvaigznees

Piedzimstot mees esam bez priekshstatiem, tad dzimst pasaules daliijums - labais un ljaunais, baltais un melnais. un gadi mums daavaa veel pa kraasai. Laimiigie mees, kam dziive kaa varaviiksne un tik aatra, ka septinji pamattonji pazaudee gravitaaciju un padara muus par nebeidzamu gaismu..

un jaakliedz starp sevi un pasauli, lauks un dveesele ir par maziem, jaakliedz uz augshu, naktii, debesiis, zvaigznees, bezgaliibaa
(paarvaldiitaa sisteema - bet tu saac buut briivs tajaa tad, kad esi aarpus taas..)

Bezgaliigs prieks, 'kas nav vaardos pasakaams,' man piebilst Guntis. ap 20 tiiru un laimiigu cilveeku, miljardiem zvaigznju, pirmiit guleeju pljavaa un ljaavu taam krist..

Varbuut tu shaubies, lai patiktu. varbuut pienaacis laiks miileet, lai dziivotu.. aizver acis

briivajaa kritienaa

tik savaadi un sirsniigi just, ka sader. der. plaukstu pa plaukstai, sapni pa sapnim.. pilniigs vaajpraats muuzikaa, atbalss mezhaa peec paaris sek, 'x-failu' saukas ap maaju.. jaa!!

neticu!! :D ilgotais elsotais nu ievijas ugunskura duumos un neizpleen, projaam nevijas, ir... speeleejas ar vienkaarsesamiibu, dzejo peerles

miegs vairs nenaak, nav arii salis (esam aaraa), tikai saulleektaa pamana, ka kriit lapas.. viiri (nu jau tikai 2) meiko muuziku, es - kokteili no XTC, Vichy, sulas un jogurta.. ! :)

PILNIIGS VAAJPRAATS!!! viiri liek vecaas plates un krukjii, vaartaamies pa zemi no smiekliem.. nu nevar iet guleet! un miegs arii nenaak.. vakar ceelos 6os.. VIVA LA MUSIC!

Es ticu, ka nav nekaa jaukaaka, kaa ees uz grilkura ceptus aabolus ar cukuru un pienu no viinaglaazes un mekleet kastanjus, ko ar iistu beisbolnuuju spert debesiis un dejot..

Guleet zaalee sauliitee un skatiities augshup, kaa dzeltenais osis virs tevis kaisa lapas.. puskaili zari.. un tad, vislielaakajaa miega alkaa ieraudziit lapu kriitam & mesties tai pretii..

img )

14:05 nav guleetas 32h. miegs nenaak, bet ir apslaapeets. aizkliidu uz pljavu, peekshnji negribas pamodushos cilveeku burzmu, miers.. mazliet klusums arii.

Es esot 4h noluuzusi kaut kur shajaa 00-24 skanjas maksimumstundaa. pamostos izlietojusies, bet gaishaa muuzika neljauj nedejot.. laime & prieks paari visam.. :) :) :) :))

Veel kaads klusi atstaaj muusu muuzhiigaas ugunis, un maaja iekshpusee apklust.. nesen mekleetais klusums nu sprakshkj ne vairs nogurushaa praataa, bet izslaapushaa sirdii,
atveru durvis un eju piemest skanju malku.. nezinu, nemaaku neko, esmu kaa nesavaldiita, briiva roka baltas klades pirmajaa lapaa. sheit, luuk, plashu atskanjotaaji, te - pults un austinjas, tur lejaa - plates.
Un es pieskaros klusumam, un tas, aizmiedzis acis, sajuusminaats iekriit kamiinaa, maaja atkal ir dziiva
Starp dusoshaam, nogurushaam dveeseleem es klusi uzturi shii agrriita gaismas,
plates sliid rokaas viegli viena peec otras, no atveertaam durviim pa slapjaam sluudaam aizshljuucu peec pagaleem,
labsirdiigs riita peleekums
dzestrs


Atskaitot taas 3arpus h vakar pa dienu, joprojaam neesmu guleejusi kopsh 5dienas riita. Shonakt uztureeju muuziku - plates.. nomazgaaju, novaacu traukus, viiriem kafija.. esmu laimiiga.. :)

Smeejos nenotverta, smeejos plaukstaas
smeejos ne no kaa, par to, ka esam, smeejos liidz asaraam un smeejos par taam
smeejos nenobijusies briiva

[pirmdiena 18:11] saaku pa iistam mosties un aptaustiit dziivi ar apzinju, jaa.. :) peedas, speeks un praatoshana pa shiim dienaam atmiekshkjeejusies =)
saulains te, saulains Tev arii :)


TEV ARII!!
:)
Powered by Sviesta Ciba