mry's Journal

History

28th August 2003

10:40am: bezmaksas maxima-katedrale
Shodien shoferis bija tik nelaipns, ka gribeejaas nopluukt pukji un pieliimeet uz prieksheejaa stikla, teikt - buus labi, buus labi.. - liidz vinjsh saak raudaat, es arii raudu, un tad atkal ir saule.
Current Music: Laurie Anderson - World Without End
11:14am: knz shvinska atminjaas
sliedes ir mirushas
7:12pm: aizmirsu atdot Tev aabolus
atpakaljceljaa apstaajos pie sliedeem, uzraapos uz margaam, tupeeju un kurinaaju, pardon, eedu aabolus kaa vecs smeekjeetaajs, vienu peec otra, liidz man saaka saapeet veeders. shii muusdienu cilveeka stresa dedzinaashana, shis roku nemiers, - atzinu sevi par 'taadu pashu', 'ne iipashi labaaku', jau tad, kad biju pusstundu veerojusi muusdienu jaunatni. shiis maskas, kas paliidz vinjiem saprasties. shii draudziiba, kas ir tikai virspuse, lai vareetu kopaa vazaaties un preteejiem dzimumiem izraadiities. meitenes, kas staigaa rokaas sakjeerushaas, bet peec mirklja pucee viena otrai matos. paaris gadus vairs nejuutos slima, nespeejot iejusties tipiskajaas ('paraug-') attieciibaas. esmu atradusi cilveekus, ar ko justies dabiskai un ljaut arii vinjiem taadiem buut.
un mana uzmaniiba nu veersta baltajai shkjeersjoslai. nedziivot lieki :)

saaka liit, paliidu zem tilta. metu lokus, un atkal saaka salt rokas, saakas shii ekstreemaa braukshana ar plaukstaam padusees.. negribas atziit, ka driiz saaksies cimdu sezona.

uz gluda asfalta saule spiidina aciis siltumu.
Current Mood: irok
Powered by Sviesta Ciba