mry's Journal

History

1st August 2003

2:36pm: vakar-diena
galda kaajas kreeslu kaajas skapju kaajas kaajas chiibaas un basas peedas baltaas bikshstaraas vannasistabas gaisma paklaajstuuri beernu ratinju klusaa diponja breeka izbailes galdauts no apakshas frikadeljzupa turp atpakalj mani no baileem un sastinguma iztraucee ierasti vienkaarsha uzruna, satruukos, gribu, lai mani atstaaj vienu, aizveries nu damn aizveries es gribu klusumu shobriid nee ne jau beerna maigie piikstieni varbuut es atkal smieshos kad tu smiesies varbuut mana sirds dauziis kad tu breeksi
es gribu noglaudiit mushu shiis miikstaas spalvas un stingrais snukjis gribu vinju panjemt plaukstaa un just vinjas siltos sitienus es gribu atrast ceeloni savaam baileem es gribu atrast dienu no savas beerniibas, es gribu atrast to vieniigo uz ko dusmoties un ko ieniist es priecaajos ka ieniistu vinju par sapni kuraa vinja mani zhnjaudza jo es tachu izdziivoju es tachu visu laiku zinaaju ka esmu es tachu nepaartruuku, es ne briidi nepaartruuku, es tachu visu laiku biju. nekas nemainiijaas.
lelles kaajas seezhu kaktaa zem gurniem matracis pie saana graamatas paziistamie gliemji ienaak vecmamma ne pa teemu sarunas luuru pa galdapakshu tiptaptiptap mazais grunge sprogainis blonds blonds sarakts snukjis
aiz oranzhiem aizkariem es seezhu viinogulaaju palidzee. varbuut nebuus tik traki.
2:53pm: Kaapeec tu runaa?
kaapeec tu juuties slims, kaadeelj tu meklee ceeloni savaam nebuushanaam? kaapeec tavas nebuushanas tev ir tik svariigas? kaapeec tu nespeej sev shkjist iists un pilniigs, kaapeec tu esi nepilniigs?
kaapeec tu atskaties? kaapeec tu domaa, ka nokaveesi tramvaju, ja buusi pret to ar muguru? kaapeec tu nenoliec pukjes zemee, ja tev taas traucee? kaapeec zeme tev shkjiet netiira? kaapeec netiiras nav debesis, kaapeec tu nespeej taas aizsniegt?
kaapeec tev shkjiet, ka staastiit staastus bez saakumiem un beigaam ir nepiedieniigi? kaapeec nenovilkt kurpes, ja naaks veel naakamie tramvaji? un kaadeelj- 'peedeejie' tramvaji, ja pirmie ir tuuliit peec tiem? un kaadeelj dienas mainaas pusnaktii, kad cilveeki gulj - vai taa tieshaam var pasleept aizejoshaa laika steigu?
un kaapeec gan lasiit iiszinjas, ja nevari uz taam atbildeet? kaapeec neapseesties uz ietves?
un kaapeec tu nenoskuupstiiji vinju, ja gribeeji? kaadeelj izlikies sveets, kaapeec gaidiit, ja nevar neko sagaidiit..
kaapeec izlikties par sievishkjiigu/viirishkjiigu, ja pats dali cilvekus peec citiem kriteerijiem?
kaapeec augstie ideaali jau apzinaataa liimenii ir askeeze? kaapeec nevar uzreiz dabuut eest, kad gribas? kaapeec sterilais sastingums nepazuud, kad esi par to pateicis otram? un kaapeec tagad neatziities, ka teikshana ir preteejas attieksmes luugshana? kaapeec mana pasaule saakas ar mani? kaapeec es nevaru izkljuut no sava skatiijuma? kaadeelj es nekad taa arii neuzzinaashu, kas esi? kaadeelj nekad nevar paziit to, ko miili?

kaadeelj nepajautaat to, kas patieshaam bija 'kaadeelj' veerts?
kaadeelj taadas bailes?

(un kaapeec peekshnji palika tik skumji?)
4:05pm: ieliesim no virvju pudeleem kalteetas rozes
glaazees, kas starp akmenjiem veel dzinkst
10:30pm: at last:
Guashas (6 gab, 16ml) - 0,59
Akvarelju albums (a4, 20lapas) - 0,55
Divritenja spidometrs - 1,69
Akvareljkraasas AKVARIUM (10 gab) - 0,35
Batoninjsh 3 BIT (45 g) - 0,14
Current Mood: baltishortisks
Current Music: Depeche Mode - Blasphemous Rumours
Powered by Sviesta Ciba