mry's Journal

History

17th June 2003

7:04am: (Phoenix, spraadziens, tramvajticiigie, budisma atklaasme)
Super. Ekshns pie Vanshu tilta, eksplozija, iissavienojums vados,
baltas liesmas

Riita veel klusaa satiksme blokjeeta. Krustojums. Vadu krustojums. Sagaidiijushas 8min laikaa ieradushos avarijas dienestu, noskatiijushaas ugunspuushamo aparaatu,
abas ar Phoenix atstaajaam darba riitu ar mazo sastreegumu starp no elektriibas atkariigajiem. 3gab tramvaji. 3gab trolley.

Tramvajticiigie

Ticiiba. Lidoshana. Mirklis starp nepiecieshamo un trauceejosho apzinju.
('Es pamodos no sapnja un nezinaaju, vai esmu taurenis, kas tagad sapnjo, vai cilveeks, kas pamodies no sapnja par taureni')

- pieredze mums daavaa zinaashanaam jeegu. Pieredze mums pieshkjir ticiibu. Ticiiba ('es ticu, ka kakji nelido', 'es ticu, ka tramvaji nespraagst', 'es ticu, ka man tas nav pa speekam') muus ieved apzinaamajaa pasaulee, aarpus taas mees mekleejam taas aizsardziibu.
Liidz sapnjos mees saakam saliidzinaat esosho ar bijusho, un shii apshaubiishana, shii ESOSHAA noraidiishana kaa savdabiigs trausls aizsargmehaanisms (kam? kaa to nosaukt vaardaa?) muus palaizh atkal atpakalj muusu gribeetajaa pasaulee. Tajaa, kur visam var pieshkjirt vaardu un jeegu. Kuraa pat nesaprotamo var defineet. Kuraa ILUUZIJAS, kaut kaa piemeeroti izteicieni nesaprotamajam, ieprieksh nepieredzeetajam, pieder nevis sapnjotaajiem, bet mietpilsonjiem, tiem, kas baidaas, ka var buut arii savaadaak!

Taa, kaa nau nekur. Taa, kur nonaakt var ar neneticiibu




Es shodien sapratu budismu. No viena tramvaja, kur cilveeki seedeeja savaas naakamajaas stundaas. 'Tramvaji iet uz darbu', vai meedz buut veel savaadaak? ....
4:04pm: Massive Attack | nry skaidas

Massive Attack | nry skaidas



  • Skaistums pastaav pats par sevi. Maaksla nodarbojas ar izraadiishanu. Akcenteeshanu. Skaistums taadeelj noziimee - buut, nevis izcelt.
    Gribu nepastarpinaati.
    Paarfraazeejot vakardienas koncerta gaisotnee - Massive Attack pashi ir labaaki par koncertu. Shovu desumaizhu cieniitaajiem uztaisiit neljauj M.A. noskanjas. Labikataa. Un es palieku pie maakslinieku cieniitaajiem 'starp debesiim un zemi'. Mirklis cilveekiem pie kaajaam, bikshu mode, mirklis iejuukot baraa, mirklis halles aizmuguree.

  • Propoganda.
    Manifests
    "Vai pasaule tagad ir droshaaka?"
    - no comments.

  • html un php mirklis. Pluusma, asociaacijas ar Matrix zaljajaam binaarajaam lentaam. Mulss smaids pirms naaveejosho skaitlju terapijas

  • Massive Attack biljete Niiches Zaratustram par graamatziimi.

Powered by Sviesta Ciba