mry's Journal

History

15th June 2003

4:49pm: 'esi viduslaiciigs!'

Viduslaiku festivaals Ceesiis


sestdiena, 14.06, 8 no riita:

Esmu guleejusi triis stundas. Nakts pastaigaas, netaa un pie graamatas. Negribas braukt, cilveeku deelj. Gribas braukt, iespaidu deelj. Riita saule mani pierunaa..
Esmu sarunaajusi ar Undiines meiteni autoostaa, abas tiekam tikai uz naakamo autobusu. 10:30. Redzu veel dazhus pazinjas, priecaajos.
Autobusaa luustu nost un stopu lielais miinuss - nespeeja atslaabinaaties - triumfee, kad busa skanju mudzheklii aizmiegu..

Ceesis. Garaa biljeshu rinda liek nokaveet i atklaashanu, i Vilkus, kas patiesiibaa bija mans lielaakais meerkjis braucienam..

Kliishana. Seedeeshana. Brunjinieku turniiri. Patieshaam fascineejoshi mirklji starp atstraadaashanu. Taapat kaa ar dazhu labu koncertmaakslinieku. Shkjind zobeni, kriit maskas un vairogi sadilst zemes miesai. Sievietes skaistos teerpos.

Zane. Skatos un nespeeju notvert. Taalu prom no bara, kas izshkjiidis, izjaukts muuzhiigajaas steigaas, tajaas pashaas..
gribu skriet pakalj un teikt - es esmu, es esmu turpat, tepat.. bet pavisam cita, neatkariiga pieredze atshkjiras, un es pat neskreejusi palieku tukshaam, bet atveertaam rokaam..

Iemiilos stabuleetaajaa. Muuzikas deelj. Un perkusijaas. Visa-liidz-shim dzirdeetaa deelj.

Dejas. (rtu danchu klubs). Vinjsh. Skatos, smaidu, nesmaidu, domaaju. Lieku kopaa ar meiteni, kas speelee vijoli, un nav gruuti redzeet vinjus kaa laimiigu skaistu paari. Lai arii nekad neesmu redzeejusi vinjus kaa paari. Labaakajaa gadiijumaa - kaa viena bara sastaavdaljas.
Vinja iztureeshanaas pret pasauli, sevi un citiem liek man naktssarunaas vinjam atziities savaa klusajaa komplimentaa - tu buusi labs draugs un viirs savai meitenei. Tobriid es veel nezinu.

Vinja, kas tuviete. Pirmatneejais. Cits.

Gjagja.

Vakaraa savaacamies un ejam aarpus pilsparka sliet telti. Burviiga vieta. Un strauts burbuljo.

Viins starp diviem no 5i.
Atrast nakts sleeptaa gaismaa otra sejaa atkal to nezinaamo, shoreiz bez baileem.

4:25 peedeejoreiz piefikseejam pulksteni. Esam vieniigie, kas negulj.
7:30 aizeju pa rasu liidz strautam, uzeedu, izciinu neapmierinaataa njurdonjaa savu piektdalju telts platiibas
8:10 modinaataajs. Laikam, lai paspeetu izdzert kefiiru

Smarzhoju peec duumiem

10:00 divi no pieciem esam uz shosejas. Otri divi ar autobusu. Piektais paliek viduslaikos :)

peec 12iem esam nokaatojushi 12km no ceesu centra liidz riigas shosejai. nenjem.
-> (popsy dad & daughter) Sigulda - apeedam smth -> (oranzhs pozitiivs RHCP klausiitaajs) Riiga

Smaidu otram aciis. Kopsh riita vienatnes 7os esmu ieguvusi kaut kaadu nezuudamu mieru. Taadeelj, ka esmu palikusi es pati. Veel to briidi.

Nekad nav bijis tik viegli iet sadotaas rokaas.

[beigas bija pie robezhas, kuru nevajadzeeja paarkaapt. Metri 20 reizeem speej sagraut uzskatus un uzticeeshanos vieglaak par 20 minuuteem.. :/ Beigas]
Current Music: Massive Attack
Powered by Sviesta Ciba