mry's Journal

History

5th June 2003

4:39pm: ! (kaltene)
[04/06/2003 21:34]

Gludi viljnji snaikstaas uz akmenju sirmajaam muguraam,
zaljas piines paarpinas uz otru vaigu..

shodien slidinu pirkstus juuras lielajaa smilshu laikraadii,
shodien apskauju milzeni pasaules viduu un elpojam karsti vienaa elpaa.. veesas uudenju dvashas dzinkst un plunkshkj, un virmo, dabas savdabiigais ritms, tas, kursh mani piesaista vairaak indiaanju un Budas liidzgaajeeju duukonjai, briivais ritms, harmonijas sirdspuksts. Patur tevi nomodaa un laikam pieshkjir citu veertiibu. Dabiskaa meditaacija, apzinaati juutot sava praata gaitas, piesleegties tikai skanjaam vai tikai aareejaam sajuutaam..

Tik zila juura.. un desmitiem ceelaako miileetaaju, gulbji.. baltas, baltas spalvas, spaarni pacelti veejam par buraam, kaklu vijumi..

Glaabjam samtainus kaapurus. Leekaajam un rokam dublju vannas. Pieplokam ar veederiem saules kraasai,
skiceejam akmenus, kruumus, tenischiibas un konservbundzhas ruusu.
Basaam kaajaam aizleekaajam liidz mola galam, kaarteejie desmiti 'banaalo' gulbju, smejamies..

Vecs aizsiets tiikla maiss krastmalaa staasta skumjas Skalbes pasakas par mazaam dziiviibaam, bet juuras klusais muuzhiigais pluudums padara sho naavi par dalju no nebeidzamas dziiviibas.. Briidi kluseeju pat sevii, un aizsietais maiss shuupo mieru un aizskalo skumjas prom..
Current Music: Bob Marley - No Woman No Cry
4:40pm: (ziimulis)
Vakar skiceeju savas kaarklu eenas un ljoti ljoti sailgojos peec ziimulja.. Un man uzdaavinaaja, vienkaarshu, parastu ziimuli.. :)
Current Music: Bob Marley - Redemption Song
8:37pm: cite - thaakur
Bezgalīgo pasauļu jūras krastā sastopas bērni. Neaptveramā debesu dzīle sastingusi pār viņu galvām, bet nemierpilnie ūdeņi plūdo un šļakato. Bezgalīgo pasauļu jūras krastā sastopas bērni gavilējot un dejot.

/R. Thākur/
Powered by Sviesta Ciba