mze ([info]mze) wrote 2. Oktobris 2006, 11:11

Tikmēr militārais analītiķis Pāvels Felgenhauers. radiostacijai "Eho Moskvi" paudis viedokli, ka starp Krieviju un Gruziju paredzams karš. "Maskava nav apmierināta ar [Gruzijas prezidenta Mihaila] Saakašvili režīmu un centīsies to gāzt, bet to var panākt vienīgi ar pilna apmēra agresiju pret Gruziju," viņš piebildis.

(c) tvnet

"Ir pilnīgi skaidrs, ka šie cilvēki cenšas aizskart, izprovocēt Krieviju. Viņi uzskata, ka aiz savu ārvalstu sponsoru mugurām var justies ērti un droši, bet vai tas tiešām ir tā?" Krievijas prezidents vaicāja padomes sēdē.

(c) delfi

В то же время, пишет в понедельник газета "Коммерсант", военная операция в отношении Грузии не исключена. Как заявил в интервью изданию высокопоставленный представитель Минобороны РФ, пожелавший остаться неназванным: "Все дипломатические шаги, используемые при подобном обострении отношений, исчерпаны". Следующими действиями, по его словам, могли бы стать разрыв дипотношений и военная операция. "Сейчас не исключаются никакие варианты", - подчеркнул представитель российского оборонного ведомства.

(c) lenta.ru

Es varu pateikt godīgi, ka man ir bail. Man patiešām ir bail. Karš ir viena no tām bērnības traumām, kas man lika trīcēt un raudāt. Jo tas ir briesmīgi un mazveidīgi, kad tu esi viens no bara, neviss Esiņa ar lūdzošu skatienu - nedariet man pāri.

Mamma vakar pateica - padomā kārtīgi, izņemot tevi Reinim neviena vairs nav. Viens teikums, kura rezultātā vakarā izķemēju pusi no matiem.

Es labi apzinos, ka tagad pati sev saku - tu esi gļēva un tavi sapņi acīm redzot nebija pietiekoši lieli, bet.. es domāšu un domāšu līdz pēdējai dienai, braukt vai nē, jo lielākas par piedzīvojuma garu, avantūrismu, iespējams mīlestību un vēlmi ieelpot svaigu gaisu ir bailes no ne man paredzētas lodes vai bumbas šķembas.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: