starsailor

(bez virsraksta)

Jun. 17., 2010 | 03:48 pm
No:: starsailor

Mīklai: 500g miltu, 1 ola, 200lm ūdens. sajauc visu kopā, ā, sāls šķipsna. vislabāk mīcīt uz galda, kā picai līdzīgi.
Pildījuma: vislabāk 50/50 liellopa un cūkgaļa, maltā. sajauc ar sīpolu, garšvielām, nedaudz piena, ja sauss.
Lai mīkla nekalstu, to vislaik tura pārsegtu ar plēvi, daļu atdala, to izrulē, taisa aplīšus, plānus, ieliek iekšā gaļu, aizspiež un taisa kā pīrāgus vai galiņus vēl saspiež kopā, lai sanāk tādi gliemezīši. Un viss. Galvenais nesakaltēt mīklu, jo tad tur nekas nesanāks!!!

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.