(bez virsraksta)
Jun. 17., 2010 | 03:48 pm
No:: starsailor
Mīklai: 500g miltu, 1 ola, 200lm ūdens. sajauc visu kopā, ā, sāls šķipsna. vislabāk mīcīt uz galda, kā picai līdzīgi.
Pildījuma: vislabāk 50/50 liellopa un cūkgaļa, maltā. sajauc ar sīpolu, garšvielām, nedaudz piena, ja sauss.
Lai mīkla nekalstu, to vislaik tura pārsegtu ar plēvi, daļu atdala, to izrulē, taisa aplīšus, plānus, ieliek iekšā gaļu, aizspiež un taisa kā pīrāgus vai galiņus vēl saspiež kopā, lai sanāk tādi gliemezīši. Un viss. Galvenais nesakaltēt mīklu, jo tad tur nekas nesanāks!!!
Pildījuma: vislabāk 50/50 liellopa un cūkgaļa, maltā. sajauc ar sīpolu, garšvielām, nedaudz piena, ja sauss.
Lai mīkla nekalstu, to vislaik tura pārsegtu ar plēvi, daļu atdala, to izrulē, taisa aplīšus, plānus, ieliek iekšā gaļu, aizspiež un taisa kā pīrāgus vai galiņus vēl saspiež kopā, lai sanāk tādi gliemezīši. Un viss. Galvenais nesakaltēt mīklu, jo tad tur nekas nesanāks!!!