Emociju miskaste

Things I want to remember


11. Maijs 2014

3 month of my little awesomeness @ 19:51

I can't believe it - It's 3 months already! A different kind of 3 months, good 3 months, THE BEST 3 MONTHS IN A LONG TIME!!!
Kādas atziņas -daļēja taisnība tiem, kas saka, ka sēžot 4 sienās un neko nedarot, nekas nemainīsies. Kāpēc tikai daļēja? Tāpēc, ka dažreiz vajag pasēdēt, lai tiktu galā ar sevi, sakārtotu galvu un saņemtu drosmi atkal iziet ārpusē.
Bieži nevajag darīt neko lielu, tikai atvērt acis/ausis... Ja Tev bail vai šaubies - sāc ar pavisam maziem solīšiem.

Kas ir noticis:
- Es gribēju, lai kāds man dod iespēju, tikai vienu iespēju sevi pierādīt - Es dabūju savu iespēju un izmantoju to! Paldies, Arita un Ģirt!
- Es gribēju atrast sev vietu, noķert to sajūtu, ka redzu sevi šeit un tagad, ka viss ir pareizi - Esmu atradusi sev vietu. Vismaz pagaidām - citur sevi nevaru iedomāties.
- Es gribēju pārvākties atpakaļ uz Rīgu un dzīvot savu dzīvi - Es pārvācos atpakaļ uz Rīgu. Un man ļoti patīk dzīvot vienai. Nāc/ej, kad gribi, ēd, ko/kad gribi un neviens, NEVIENS nesēž uz nerviem. Domāju, ka tas arī ir viens no iemesliem, kāpēc man šos pēdējos 3 mēnešus labs garastāvoklis ir 95% visu dienu... :)
- Es gribēju tikt prom no visām tām mājas peripētijām un strīdiem/drāmas - Esmu prom!
- Es domāju, ka nebūtu slikti, ja man pašai būtu savs auto, un skaidri apzinājos, ka man tas nav vajadzīgs un nevaru to atļauties - Jau 2 mēnešus man ir savs auto, jo man tas ir vajadzīgs. Apzinot, ka aptākļi var iegrozīties tā, ka rīt man tā vairs nav... Bet tik un tā, pat ja man visas turpmākās dienas būtu jābrauc ar sabiedrisko transportu, šie 2 mēneši ar Vektoru, bija tā visa vērti! :)

Kādi bija šie 3 mēneši?
Aizņemti, darbīgi, pilni jauniem iespaidiem... Un atkal man šķiet, ka kāds TUR AUGŠĀ (vai lejā) ir parūpējies, lai es nokļūstu starp tiem pašiem labākajiem... Reizēm viegli nebija. Ja visu laiku būtu viegli, tad nebūtu interesanti un pa īstam. Ne reizi vien nācās kāpt sev pāri, saņemties, bet nebija arī ļoti grūti... Bija labi, pareizi un priecīgi...

Paldies,
A.

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember