Emociju miskaste

Things I want to remember


3. Augusts 2012

Я уеду жить в Лондон @ 22:11

Of Monsters and Men - Little talks ir vnk TIK laba! Mama like! :)

Par lietām labām:
- Šodien V. saņēma manu sūtījumu. Jau domāju, kur gan tas noklīdis, bet, kā zināms, kas ilgi nāk, tas ne tikai labi, bet arī pa Latvijas pastu nāk! :) Un par visu pieticīgo saturu viņš bija tiešām priecīgs. Neko vairāk man nevajag! :)
- Vakar kārtējo reizi nobruka nets... Centos nepārdzīvot un ar "rīts gudrāks par vakaru" domām devos gulēt. Rīts varbūt arī bija gudrāks, bet ne mana interneta sakarā. Kā parasti - man sākās depresija. Gribēju pierunāt, lai brālītis atbrauc un mēģina sataisīt. Sākumā viņš bija ar mieru, bet pēc tam sākās teksti: "Šodien piektdiena, pacieties, palasi grāmatu, paskaties TV bla bla bla" BET, ja Agnesei vajag internetu, tad Agnese dabūs internetu lai tur kas vai nekas. Un Agnese dabūja internetu all by herself in your face!!!
- Daudz lasu... lasu grāmatas... lasu labas grāmatas;
- Vismaz šī vasara nepaies bez peldēšanās. Bijām ezerā. Mama like!
- Šķiet, ka augustā mani sagaida vairākas interesantas lietas un vietas... Daļa manis jau tgd nevar sagaidīt. Īpaši to vienu... tik daudz laika pagājis, tāpēc gribas zināt, kā tas būs... Jo esmu cita, bet vai tik ļoti cita kā man liekas, hope to find it out.
- Kas to būtu domājis, ka mūsējiem pludmales volejbolistiem Londonā tik labi veiksies! Lai gan, kāds tur jaunums, ka smags darbs agrāk vai vēlāk atmaksāsies! Respect! Priecājos! :)


Later, babes!


A.

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember