Emociju miskaste

Things I want to remember


6. Oktobris 2011

Kas meklē - atradīs... @ 20:18

Vai esmu jau teikusi, cik ļoti man patīk Flashpoint??? Jā, zinu - neskaitāmas reizes. Bet es tur vnk neko nevaru padarīt - I just love it!
Stīvs Džobs... nu jā... pēdējā laikā debesis paņem tos pašus labākos... Bet viņš vismaz netiks aizmirsts, un brīžiem man šķiet, ka that is what life is all about... bet šobrīd kkā negribas šajā domā iedziļināties.

Man mīļais V. izdarīja tā, ka viena cilvēka dzīve šobrīd ir sabrukusi. Un lai cik ļoti es negribētu būt tajā visā iejaukta, es apzinos, ka jau no sākta gala esmu... Man tik ļoti nepatīk melot draudzenei, tāpēc cenšos tā izvairīgāk un lai mazāk sāpīgi, jo kā jau teicu - tiešām nezinu, kas V. būtu jāizdara, lai es nemēģinātu viņu saprast un attaisnot. Jo kad viss jūk un brūk, viņš ir tas, kas man vnm ir bijis - mans īpašais un vienīgais, mans vislabākais draugs - V.

Līdz Īrijai ir palikusi tieši nedēļa. Gatavošanās notiek pilnā sparā un brīžiem tā aizēno manu prieku par izraušanos no ikdienas. Bet būs jau labi! Tieši šādu pašu tekstu es šodien pateicu čalim RIMI kasē. Jā, laikam esmu mainījusies - varu sākt runāt ar nepazīstamiem cilvēkiem un vispār no rīta kāpnēs visus sveicinu...man po..., ka līdz šim bija pieņemts pēc iespējas ātrāk paiet garām un neskatīties virsū.

Ilgojos pēc tēta... bet pavisam drīz jau viņš būs mājās. Labi. Viss.



Lai gaiši un silti,

A.

P.s. Kas meklē - atradīs... ja ne šodien, ja ne šodien, varūt rīt... ja ne šeit, tad DEBESĪS!!!

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember