Emociju miskaste

Things I want to remember


22. Septembris 2011

If I could reach the stars... @ 20:07

Pirmkārt: Esmu dzīva un man viss ir labi...nu ne gluži viss, bet kopumā - ir labi. :) Joprojām daudz strādāju un maz atpūšos, bet negribu sūdzēties. Ā... un rādās, ka no manām superjaukajām THR meitenēm man nevakadzēs tik drīz šķirties... piedāvāja pagarināt līgumu.

Otrkārt: Ar bažām "pavadīju" tēti uz Itāliju. Kāpēc PAVADĪJU pēdiņās? Jo atvadīšanās diemžēl nebija klātienē, bet pa telefonu. Īstenībā jocīgi, biju traki uztraukusies, lai tikai viņam viss būtu labi un līdz galamērķim tiktu veiksmīgi... it kā viņš būtu mans bērns, nevis otrādi. Lai nu kā... tālais ceļš pievarēts un jau 3 dienas tētis ir tur... Itālijas Ziemeļos.

Treškārt: Mans mīļais, mīļais V. pateica man, ka grasās darīt kko tādu, kas būs traki sāpīgi. Īstenībā, kkur zemapziņā es jutu, ka kkas tāds varētu notikt, bet cerēju, ka tā nebūs. Ļoti negribas būt iejauktai citu cilvēku attiecībās... turklāt šī ir/būs jau otrā reize... bet, ko tur liegties - ES JAU ESMU IEJAUKTA! Šubos, vai viss ies tik gludi, kā pirmajā reizē. I really don't want to loose my friend! Bet es vienmēr atbalstīšu V., lai kas arī notiktu - es būšu ar un par V. Un viņš to zina!

Ceturtkārt: Jo vairāk tuvojas oktobris, jo vairāk manas domas aizņem Īrija un mans primais lidojums. Bail, bet nevaru sagaidīt. Šajā kontekstā mani patiesi priecīgu darīja (OMG... es nu gan izsakos... ) Ludmilas: "Bet, Agnese, tas ir tik forši... tu to esi tā pelnījusi. Agnese, beidzot tu atpūtīsies! Es ļoti priecājos par tevi!" Jā, reizēm draugiem ir jāsaka labi vārdi... nevis REIZĒM, bet bieži... Draugiem bieži ir jāsaka labi, uzmundrinoši vārdi! Paldies, Tev, mana mīļā Ludmila! Otras tādas kā tu vnk nav! Tu esi tik īpaša un tāpēc vislabākā! :)


Lai gaiši un silti,

A.


I would give them all to you!!!

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember