Emociju miskaste

Things I want to remember


Reply To:

You have the shield, I'll take the sword... @ 20:47

[info]mrs_brightside:

Pārstrādājusies. Bet tā sajūta, tā brīvība (un reizē atbildība)ir tieši tāda, kā biju domājusi - FANTASTISKA! Jā, ir grūti, bet sāku jau pierast, ka man šai dzīvē nekādas dāvanas par skaistām acīm (jo man nav skaistas acis) netiks dotas. Bet vismaz es visu iegūto būšu nopelnījusi savā - caur ērkšķiem uz zveigznēm stilā!
Gribas aizbraukt pie vecākiem. ceru, ka 7dien izdosies. Ideāli būtu, ja kāds 6dien vakarpusē atbrauktu man pakaļ un pēc darba iztransportētu ārpus Rīgas. Jau zinu, ka tas kāds noteikti būs...vilciens, visticamāk 7dien no rīta.
Vēl arvien gaidu internetā pasūtīto grāmatu, prātoju, kur pazudusi mana Agnesita un apskaužu savu mūzu S. Spānijas sakarā. Es arī gribu. Zinu, man būs, tikai jāpaciešas un jānopelna.


Klausos Christina Perri - Jar of Hearts. Vārdi vnk dievīgi, bet pati dziesma...nu nezinu, mani kkā nepavelk! Un vēl Linkin Park - Rolling In The Deep ir baigi labs, nemaz jau nerunājot par Claire Maguire - The Shield and The Sword, kas pēdējās dienās, ja neskan manās austiņās, tad galvā noteikti.

And we don't speak, so we left in constant silence and it's hunting me, so I'm ready now to fight this...

Ņem vairogu, es ņemšu zobenu!

A.
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Emociju miskaste

Things I want to remember