Emociju miskaste

Things I want to remember


16. Marts 2007

I'm not afraid to watch this World alone... @ 20:21

Hei, gaidījāt mani??? Zinu, ka nagaidījāt, bet man po... Esmu mājās... Nezinu, vai tas, ka esmu atbraukusi nāks man par labu, bet, kur gan es būtu palikusi, nu ne jau Siguldas mājā... Un mamma arī priecājas, ka atbraucu, lai gan es atbraucu katru 5dienu, Jānis arī drošvien priecāsies, kad atbrauks no treniņa!!! Domāju, ka ja man arī būtu, kur palikt un arī nauda būtu, es tik un tā brauktu mājās... Kā tikko dziedāja My Chemical Romance - Nothing you can say would stop me going home!!! ;)
mjā... dīvains laiks tas pavasaris... No vienas puses liels prieks par skaisto laiku, saulīti utt., bet no otras puses... Kaut kas nav īsti riktīgi, es to jūtu... Bet īsti riktīgi kkas jau nav bijis kādus pēdējos pāris gadus... Skolā beidzot esmu nokārtojusi visus 2 parādus! Arī latv. val. izlaboju, tikai nezinu uz cik... Mani nedaudz pārsteidza tas, ko man pateica mācību pārzine un latv. val. skolotāja vienā personā, tas bija kkā apmēram tā:" Nu nezinu nezinu... (šajā brīdī viņa skatījās uz manu uzrakstīto darbu, kurā nebija nevienas kļūdas)..." Es saku:" Skolotāj, jūs varbūt man neticat, ka es to tikko pati jūsu klātbūtnē uzrakstīju?" Viņa:" Nu nezinu.. nezinu,Agnes, man jau likās, ka tu esi tāda godīga un kārtīga meitene, bet .. nu nezinu... nezinu..." Es:"Bet es jau arī esmu godīga un kārtīga, un man tiešām vajag labu atzīmi..." Brīžiem man liekas, kā gan viņa nesaprot, ka man vajag vismaz to 7 uz liecības... Un tagad viņa domā, ka es krāpjos un visu noraxtu no biedriem, kuri, ja godīgi rubī vēl mazāk nekā es... Beigās palikām pie tā, ka tas 2nieks ir izlabots, bet man jāiet nākamnedēļ atkal... 100% viņa lix man raxtīt visnenormālākos teikumus... Brīnos, kapēc viņa domā, ka esmu izlaidusies, jo es taču nemaz neesmu... Laikam tapēc, ka bieži nevaru npoturēt muti ciet un runāju visādas muļķīgas asprātības... Bet nekas, es nelikšos mierā, kamēr man būs laba atzīme, es iešu kaut vai pie viņas uz mājām...
Starp citu, man ir vēl viena jauna paciente, kurai vajag manas konsultācijas. Tā ir ieva, es jau viņai cenšos palīdzēt, kā vien varu, bet ja godīgi, tad man viņas likstas šķiet bišķi nesaprotamas... Nu kā viņai nepielec, ka tāda meitene kā Ieva nekad nedabūs tādu džeku kā tas pielaizītais Toms! Nepārpotiet, Ieva man ir laba draudzene un es viņai vēlu tikai to labāko, bet vajag taču domāt arī reāli... Jūs domājiet:" ko viņa te tagad murgo, pati domā ir labāka un varētu dabūt Tomu!" Es īstenībā esmu vēl sliktāka nekā Ieva un nekādā gadījumā nevarētu savaņģot Tomu, bet man viņš nemaz nepatīk, pārāk pielaizīts!!! Tā pat kā es nemūžam nevarētu dabūt viņu, nu to, kuru esmu jau izmetusi no galvas!!! Tā tai dzīvē notiek... Gan jau Ieva tiks tam pāri, un kā nekā viņa vismaz ar to Tomu katru dien iet kopā līdz tramvajam!!!
Iespējams, ka vēlāk vēl uzraxtīšu kko tik pat pārgudru!!! Pagaidām, čau!

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember