Emociju miskaste

Things I want to remember


9. Marts 2007

You don't know what it's like, to be like me!!! @ 20:28

Pilnīgs sniega lavīnas efekts!!! Tā teca dižais Buda un kultūras vēstures skolotājs vienā personā, nepārspējamais Edgars C. Šoreiz tas attiecas uz mani pa visiem 100! Skolā viss jūk un brūk tieši pār manu galvu! Domāju, ka drīz es vars neredzēšu neko citu, kā tikai skolas solu un rakstāmgaldu mājās! Baisi un līdz starpsemestra liecībām ir tikai 2 vai 3 nedēļas! Šī mēneša sekmju izraksts ir vnk graujošs, 2nieks un 0!!! Īsts ģimnāzista līmenis! Švaki būs, bet jātiek cauri!!!
Šonedēļ bija man viena tāda sarežģīta situācija, nezināju,ko lai dara. Neraksturīgi sev paprasīju padomu 2 draugiem. Ieteikumi atšķīrās. Pēc 2.drauga apjautāšanas jutos pavisam draņķīgi, kā kkāda niecība, kas pamazām degradējas! Jā, tas ir fakts - Agnese Einika DEGRADĒJAS!!! Bet beigās es neizvēlējos nevienu no ieteikumiem, bet izdarīju pa savam, sekojot savai jaunajai filozofijai - NEMELOT, lai gan mani pēc tam uzskatītu par kkādu draņķi un tā drošvien tagad tā arī ir, bet es domāju, ka tā bija pareizāk! Nav labi čakarēt citus!
Lai nu kā, es šonedēļ biju arī īpaši laba un dāsna! Brīžiem mani pārņem tāda sajūta, ka es vienīgā zinu, ka vajag darīt labu citiem tāpat vien, visi pārējie ir aptrakuši materiālisti!!! Es apgādāju savus mīļos klasesbiedrus ar ķīmijas ieskaites atbildēm. Diemžēl man bija tikai 4nieka darbs, toties abi varianti un ja biki palabotu moš 5 vai 6 varēs dabūt... Tad jau redzēs, Kraukšķītis vēl nav izlabojojis! Vēl es izglābu Elīnu un Sabīni no nesekmības sportā... Izručīju volītī, kaut gan pati jau sen esmu nokārtojusi un 2reiz likt jau nevar, bet nu jā... Arī Siguldas mājā mani pēdējā laikā sāk izkalpināt, bet es jau neko, pat pretī nerunāju, izdaru, bez ļaunām domām... Diezgan patīkami jau nav šķūrēt sniegu vai stumt miskastes, kaimiņiem redzot...
Laikam jau tā ir, ka cilvēkiem maz vajag pilnai laimei. Pietiek tikai katru dienu pēc skolas kopā ar lielisko noiet 20 minūtes līdz tramvajam un sajūtas kā septītajās debesīs!!! Žēl, tikai, ka es neesmu viens no tiem cilvēkiem!!!
Nobeigumā, vēlreiz gribēju apliecināt, ka man ir labākais brālis pasaulē, vienīgais, kurš apsveica mani sieviešu dienā vakar!!! :*

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember