Emociju miskaste

Things I want to remember


18. Janvāris 2011

Dziesma ar ko tu sācies??? @ 19:17

Šodien tāda dīvaina diena. Pēc nez cik ilga laika nonstop studying, šodien jutos kkā ne savā ādā, jo nebija obligāti visu dienu jāsēž un jāblenž atvērtos Word dokumentos, ik pa laikam kko iedrukājot.

Šodien krustmātei dzimšanas diena. Piezvanīju un mēs ļoti jauki parunājām. :) Esmu jau teikusi, ka man ir labākā krustmāte pasaulē?! Vnk vislabākā, jā, ar sarežģītu raksturu un brīžiem neizprotama, bet tik un tā vislabākā, jo manējā! :) Vēl man ir vislabākais brālēns pasaulē! Un ne jau tikai tāpēc, ka manējais, viņš vnk ir vislabākais! :) Un vēl man ir vislabākās kursa biedrenes! Dīvaini, kā esmu pamanījusies piesavināties tik daudz vislabāko cilvēku! ;)

Šobrīd meklēju vienu vecu e-pasta vēstuli, pagidām nesekmīgi, toties uzgāju dažas labas citas interesantas lietas... Sasodīts, tgd sēžu dīvānā un man nav pieslēgta pele, tāpēc nevaru iekopēt, bet es to noteikti izdarīšu!

Kas vēl, kas vēl... Jā, OMG I'm totally obsessed with WAT (Without a Trace). I'm thinking about it all the time. It's like physically I'm wtiring some shit for school or making diner, but in my mind I'm thinking and rethinking all about WAT. Martin and Danny, I love you guys! :) You make all my days! :)

See U soon

A.

P.S. Ir cilvēki, no kuriem tu atvadies visu mūžu. Ir tādi, kurus aizmirsti jau aizverot durvis. Un ir tādi, kas uzpeld no jauna un atkal no jauna! Which one are you???

 

Comments


Emociju miskaste

Things I want to remember