Emociju miskaste

Things I want to remember


24. Februāris 2007

Zapaska... @ 21:02

Es esmu briesmīgs cilvēks... Nu kapēc es neraxtu savu ZPD, bet tikai kko čakarējos... Bāc... Un vēl pie tam pēc šodienas zobārsta apmeklējuma man tagad briesmīgi sāp smaganas, tas laikam, jo atiet tā anestēzija...

 

Comments

 
From:[info]paredzams
Date: 26. Februāris 2007 - 18:54
(Link)
Sūtu Tev iedvesmu! pšššššššš :) (ja vēl neuzrakstīji)

Bet vispār tā vienmēr ir. Visu sanāk atlikt līdz pēdējam. Galvenais jau vispār ir vienkārši normāli sākt domāt par savu tēmu, uzbliezt kādu plānu uz papīra, saprast struktūru un ko beigās gribi pateikt. Pēc tā visa tu vienkārši NEvarēsi atrauties! :D ka es saku...
[User Picture Icon]
From:[info]mrs_brightside
Date: 27. Februāris 2007 - 19:05
(Link)
Zini, izlasot to, ko tu tur augšā uzrakstīji, es 1.reizi šodien tā pa īstam pasmaidīju, jo darbs jāaizstāv ir jau rīt, bet tas vēl nav gatavs un arī prezentācija nav gatava! Paldies par iedvesmu... ;)
From:[info]paredzams
Date: 27. Februāris 2007 - 21:43
(Link)
forš! (nav par ko)

ja nav noslēpums, kāda tēma???

viss kas jāizdara, ir jāuztaisa acīm tīkama prezentācija. Ja tur viss izskatīsies pietiekami vienkārši, bet ļoti smuki un nebūs daudz teksta, bet trāpīgas frāzes, visiem patiks ;). Es gan tādam zpd neesmu gājis cauri un neiešu, bet gan jau ka viss izdosies!
[User Picture Icon]
From:[info]mrs_brightside
Date: 27. Februāris 2007 - 22:55
(Link)
Nav noslēpums, tēma ir "Problēmas iejusties jaunā skolā".
Nedaudz gan nožēloju, ka neizdomāju citu, īstenībā jau sākumā gribēju taisīt par sportu, bet skolā ir daudz sportistu un viņi visi taisa par to. Un tēmu mainīt nedrīkst! Bet gan jau būt labi... Esmu jau gandrīz pabeigusi. Vēl tikai prezentācija! Centīšos ņemt vērā tavus ieteikumus, ceru, ka noderēs!
From:[info]paredzams
Date: 28. Februāris 2007 - 00:00
(Link)
Manuprāt, ļoti ļoti plaša tēma. Man pašam ir diezgan grūti iejusties jaunā vidē, kur liela daļa cilvēku jau viens otru pazīst. Bet ar vecumu tas paliek viss vieglāk, jo gan es, gan pārējie sāk vairāk saprast viens otru. Tā kā es rakstītu par personalitāti un vecuma grupām :). Nezinu kāpēc spiežu te virsū savu viedokli, bet kaut kā liekas pašam interesanti par to tagad padomāt. Kad pēdējo reizi mainīju skolu, visdrausmīgāk bija tas, ka es, atnākot uz pirmajām stundām, nezināju kura ir īstā telpa, jo nesapratu stundu sarakstu. + prasīju vienam čalim vai viņš nemācās gadījumā manā klasē. netrāpīju :). Tiešām nebiju iegaumējis gandrīz nevienu seju... NU TAS TĀ.
[User Picture Icon]
From:[info]mrs_brightside
Date: 28. Februāris 2007 - 00:19
(Link)
:) Nu jā. Ir ok, ka izsaki savu viedokli.
Sākumā es arī nesapratu, kur atrodas kurš kabinets, jo mums tie numurējās tā, piemēram, 21-23, 23-15 utt. Mēģināju loģiski atkost kkādu sistēmu, bet beigās meklēju vnk uz dullo!!! Tagad protams viss ir ok!!
Nu tad turi īkšķus rīt par mani, lai es aizstāvēšanā neko nesalaižu dēlī!

Emociju miskaste

Things I want to remember