Murgoloģija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Mr. Osis

[ website | Latvijas šķirnes zirgu audzētāju asociācija (LŠZAA) ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

teaatrii 20. Apr 2004|22:21

mr_osis
Shodien teaatrii bija koncentraacijaas vingrinaajums... Buutiibaa pirmsaakumi ir taadi:
Jaaizveelas 1 probleema, jaasaskata tur divi pretmeti, teeli.. un jaauzraxta pasaka ar shiem diviem teeliem....
vaardu sakot -
Reiz sensenos laikos aiz trejdevinjaam zemeem un juuraam, dziivoja Eziitis. Visnjsh dien dienaa gaadaaja par iztiku sev u7n saviem miiljajiem. Un visam pa vidu veel centaas ieguut sajeegu par to, kas vinsh pat ir un ko iisti grib no dziives, jo nekaadaas iipashaas skolaas vinjsh nebija gaajiis.
Kaadu dienu, izgaajis pievakariitee paelpot svaigu, Eziitis satika Puuci. Puuce bija nesen ieradusies mezhaa no lielaas pilseetas. Arii vinja bija devusies vakara pastaigaa un shobriid ljoti veeleejaas satikt kaadu, jo vinjas hobijs bija audzinaat, pamaaciit. Taa nu Puuce ae Eziiti satikaas, sasveicinaajaas un devaas taalaakpastaigaa kopaa. Vispirms tika pastaastiiti peedeejaa laika notikumi tuvaakajaa apkaartnee no Eziisha puses, bet Puuce pabaumoja par pilseetas dziivi. Kaa nu ne, bet peekshnji sarunas tematika novirziijaas uz izgliitiibas pusi, un to tik Puucei vajadzeeja. Vinja runaaja, runaaja un runaaja, maaciija, pamaaciija, noraadiija, bet Eziitis kluseeja...Vinjam bija neeerti.. Vinjam neparika, ka kaadas, kursh neko daudz nezin par vinja ieksheejaam izjuutaam, peekshnji saak vinju maaciit... un vinjsh kluseeja un domaaja: "Nav jeegas teikt ka man ir cits viedoklis, kashkjis vien sanaaks... Vinja ir jau veca, taa Puuce... Vinja vairs nesaprot, jo noziimee buut jaunam...Dziivoshu vien taalaak peec sava praata!" Taa noleemis Eziitis paleenaam atvadiijaas no Puuces un devaas uz maaju pusi.
Puuce nobriiniijaas.. Vinjai galvenais bija maaciit.. Tas bija vinjas hobijs, vinjas aizraushanaas, vinjas dziive.... "Nekas," nodomaaja Puuce "Ŗiit ir jauna diena, un riit es vinju atkal satikshu..."
Pienaaca naakoshaads dienas riits.. tad pusdienslaiks, tad vakars.. Puuce izgaaja vakara pastaigaa.. soljoja soljoja un visu laiku centaas ieraudziit Eziiti.. Bet vinja nekur nebija.. Taa nu pagaaja viena diena, otra, treshaa.. Puuce nenocietaas un aizgaaja pie Eziisha vecaakiem. "Kur ir palicis Eziitis?" taujaaja Puuce. Uz to vinjai iedeva koka mizu kuraa bija rakstiist: "Es dodos plashajaa pasaulee SAVU laimi mekleet. Juusu pamaaciibas, kaa dziivot, ir balstiitas uz Juusu pieredzi un tikai... Tagad ir citi laiki, citas iespeejas un cita filozofija... " Puuce saprata... Vinjai bija veel vienas notikums ko apdomaat, bet lai kaads arii buutu vinjas paardomu rezultaats, tad nedz Eziitim, kad vinjsh atgriezaas no saviem klejojumiem, nedz kaadam citam ar savaam pamaaciibaam vairs neuzbaazaas!
Pasakas BEIGAS :)))
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..