Paradise lost
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Sunday, May 5th, 2024

    Time Event
    10:20a
    i, dārzā pļaujot zāli, zem zemeņābeles atrada lāčpurnus. priecīgs nesa man rādīt. kas tie tādi ir? es cerēju, ka indīgi, apcepu sviestiņā, lai gardāka nāve un pēc ēšanas vēroju pulksteni - gaidīju. aizskatījos filmu un pēc tās apjēdzu, ka joprojām esmu dzīva, mana nervu sistēma un kuņģis ir tajā pašā vietā. izrādās, ka šīs sēnes pat ir veselīgas, jutu savus kaulus kļūstam stiprākus un zobos aizauga caurumi, visas bojātās šūnas tika aizstātas ar veselām. šorīt no rīta, ieskatoties spogulī, piedzīvoju pilnīgu šoku - mana galva ir kļuvusi par lāča galvu!
    10:59p
    plkst. 8 vakarā. atkal viss nahuj ir aizbāzts, jāparkojas krūmos, lai tik tas azerbaidžānis pamēģina kaut ko atkal pļurkšķēt, iebāzīšu to zaļo zonu viņam rīklē. pārgurusi šļūcu augšup pa kāpnēm kā brūnais spāņu kailgliemezis. Starp stāviem atkal tas pārītis, kuri nevar atrast sev vietu, norūcu zem deguna khņerrrRrRr mūsdienas un manas zelta jaunības dienas globālā sasilšana putins. atslēdzu durvis - klusums. man bail no klusuma, tomēr tas neieilgst - no dzīvokļa otra gala tuvojas dipadu dapadu. Tas ir mans mīļais cūka Daltons. Viņa rukšķīši silda manu sirdi. Mēs ar Daltonu visu daram kopā, esmu viņam pagalīgi pieķērusies, kas manī vieš satraukumu, jo agri vai vēlu viņš būs jānokauj un viņa līķis jāizklāj lielveikalā sabiedrības patērēšanai. Ar citām cūkām tā nebija, bet Daltonam uz skausta ir dzimumzīmīte sirds formā un šī dzimumzīmīte liek man ieskatīties savā sirdī.
    Es piepildu viņa ēdiena trauciņu ar ozolzīlēm un savu ar lāčpurniem. Mēs kopīgi pavakariņojam pie Married At First Sight Australia un nu jau pienācis laiks čučēt. Saldus sapnīšus, mans mazais draudziņ.

    Current Music: Married At First Sight Australia's Biggest Ever Fights
    11:47p
    paskatīsimies, cik daudz gleznu spēj noturēt šī reģipša siena.

    << Previous Day 2024/05/05
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba