mitrene

K.A.Ķ.I.S

Jan. 25th, 2013 | 02:10 am
From:: mitrene

Kā gadījos kā ne, šodien es atklāju K.A.Ķ.I, tā ir tāda dīvaina būšana patiesībā. 
Sēdu es mājā, daru savas mitrenes lietas, kustinu ap-cerīgi antenas, un tad pēkšņi nez no kurienes uzrodas K.A.Ķ.I.S. 
Protams ka sabijos ne pa jokam, pirmkārt kāds ko es nepazīstu ir mājā, un šis kāds ir mazs, spalvains, un ļoti, ļoti dīvains. Protams centos būt pieklājīgs un saku šim K.A.Ķ.I.M "Sveiks kā tev klājas?" K.A.Ķ.I.S man atbild ar "Mjau?", Es" Ko lūdzu?"K.A.Ķ.I.S "Mur mjau!" 
Šeit es sapratu ka tai nabaga lietai ar prātiņu nav paveicies un man nav vērts censties ar to sarunāties. A bet klau es nodomāju- man ir antenas, mož ar tām jānoprovē to pataustīt? 
Domāts darīts- uzmanīgi ar pašu antenas galiņu piedūros K.A.Ķ.I.M (nu tam priekšgalam kur acis) un vobanā! 
Sadzirdēju- "Sveeiksss!" Oho es saprotu ko saka K.A.Ķ.I.S! Nu tad uzvaicāju ko šis labu no manis vēlas? "Ai neeeko esss tik teee tāa passstaigāajos, ķeru peles, and ssssshit" 
To kas ir peles es gan zinu- sīkie kretīni man rudenī nopisa 7 pudus ar tupeņiem, zo K.A.Ķ.A akcijas manās acīs cēlās uzreiz un daudz. 
Tā nu mēs abi drusku papļāpājām par apkārtnes pamestajiem un tukšajiem objektiem, jo kā izrādās K.A.Ķ.I.S arī tos gana daudz izstaigājis un atzinis par labu esamiem. Beigu beigās K.A.Ķ.I.S mani uzaicināja uz tēju,pie sevis. 
Kā man tur klājās es gan neteikšu, bet jāatzīmē ka tur sastaptā māksliniece manu vēderu novērtēja drusku pārāk daudz un bildē es izskatos resns. Toties K.A.Ķ.I.S ir viens pret viens, gluži kā dzīvs!

Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: