mitrene

Pirmie caurumi.

Sep. 3rd, 2012 | 10:52 pm
From:: mitrene

Šodien ielīdu arī pāris caurumos. Skumjos tukšos caurumos.


Molokovo Rūpnīca.

Tukša izpista rūpnīca kurā nebij par sapelējuša krējuma buņdzīnš ar ko mitrenei pamieloties.

Nomācoši? Jā gan, pietam tas viss ir blakus varen aktīvai ielai un vēl aktīvākām bloķenēm, zo mitrene lietoja visu savu izveicību lai tipinātu tur klusi un neiedarbinātu tantīšu siģeni.
No šejienes ta ar tās nosaukums, man domāt tas ir bijis kāds piena pārstrādes cehs- mmmmm tik liela barības bāze, žēl ka sapostīta.
2.stāvs piedāvāja dažas varen smukas lietas, kā šis aizskar tapetes.
uguņīgi, un pēcāk zaļīgi.
Es atzīšos vājībā- man drausmīgi patik lauku stila grafitī, jebšu cilvēks kaut ko ir pūtis, kaut kāda doma ir tur bijusi, protams ka tam bij jābūt kruti un jāliek klāt esošos nepilngadīgo skuķu biksītēm kļūt miklām aiz gribēšanas izpist mākslinieku, BET sanāca kā sanāca, skuķu viss drīzāk nebija vismaz 1000m rādiusā un jaunajam pikaso nācās iet uz māju un noraut ķepā stāvot vientulības dušā. 
Mitrenei par to atkal tiek prieciņš skatoties uz šādiem apšaubāmas kvalitātes mākslas darbiem, sauksim to vienkāršibas labad par naivismā ieturēto miroņbriedi"pautzodi"

Sātantoča. lai kurš izdomāja aizdedzināt savu bezdeli, nebija pārāk uguns izturīgs, kvēpu kārta bij varena.
Lūk arī tantiņ siģenes mājvieta. Iedomu apsargs ar smaida... nelietis.

Iecirknis: Sūds.

Burtiskā un pārnestā nozīmē sūds.
Tik piedirstu kaut kā iecirkni es vēl nebju savā garajā vēžveidīgajā mūžā piedzīvojos. Kā arī tas bij sūdš jo bij varena 3 stāvu vilšanās. Ne tur dokumeni, ne tur kādas iepriekšējo iemītnieku atstātas liecības, tur nebij nekas izņemot sūdus un 3 stāvā bomžu midzeni, ko atrodot Mitrene ņēma vagu jo nevēlas satapties ar iem kas to ēku tā bij piediršuši. Es nu dien nesmu sūdvabole.
Tapēc arī bilžu nebūs. 

Mierinājumā apsēstais laukums kurā braši spokojas.


Link | view all comments


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: