dzīvo dzīvi melos. vieglāk.
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, December 10th, 2005

    Time Event
    10:06a
    Teh, Sestdiena.
    Rutina! ( 1. versija )
    Majas, biblioteka, majas, video noma, majas.
    Rutina! ( 2. versija )
    Majas, biblioteka, Manchester, majas.
    Nu bet, krit uz nerviem.
    Rutina! ( 3. versija )
    Majas, Ashton, kino, majas.
    3. rutina ir vislabaka, drosi vien tapec, ka ta visretak tiek piekopta. Sodienas rutina bus 1. versija. Naudas nav nekur braukt, viss jataupa Ziemassvetkiem un nakosnedelai, kad es un Eitkina atkal ejam uz kino, The Chronicles Of Narnia skatities. Ar mammu it ka bija Harry Potter paredzets iet skatities, beigas aizgaju ar Joey un Liksii.
    Patreiz esmu cetros forumos, Anglu Zvaigznu Karu ( ieliktu seit URL, bet vairak par septinam lapam nelava ), Bjorkas un The Rasmus foruma. Viss tads panicis. Kreigs nav neta, ar vinu sausmigi forsi parunat PZ un uzdzit pastu skaitu Anglu Zvaigznu Karu ( AZK- turpmak ) foruma. Tur man ir jau 175 pasti un es tur tikai cetras, piecas dienas augstakais esmu bijusi. Kreigam pasam- 7366 pasti. Freizeram- 926. Reiculai- 2504. Pati nezinu kapec es visu pastu skaitus saucu, it ka kadam interesetu, cik daziem salasnam liela neta atkariba.
    Nakosa raksta ieliksu listi ar Veju & Co, murgainas iesaukas un it ka daudzus mulsinot.

    Current Mood: Miegs nak.
    Current Music: Kelly Clarkson- Behind These Hazel Eyes.
    10:38a
    Teh, iesaukas un nozimes.
    Tatad- ( visnozimigakie cilveki, patreiz, mana dzive )

    Eitkina. 15. Pazistu tris gadus. Istais vards Sammie. Tie, kas ir stulbi un neklausas vinas teiktaja sauks vinu par Samantha. Patik Westlife, itseviski Shane. Dievina Superman un Smallvile serijas. Nepatik Ethan, kas vinai plijas klat jau kadus divus gadus. Labakas draudzenes- Es un Veja.

    Veja. 16. Pazistu tris gadus. Istais vards Claire. Patik Wednesday13. Dievina My Chemical Romance. Kopa ar Sai. Nepatik cilveki, kas sauka vinu par Emo stila cilveku. Labakas draudzenes- Mrs. Armstrong, Heather, Sarah, es un Eitkina.

    Mrs. Armstrong. 15. Pazistu tris gadus. Istais vards Lyndsey. Patik Greenday. Dievina Billie Joe. Mana bijusi labaka draudzene. Nepatik diktatori. Labakas draudzenes- Greisa, Torija un Veja.

    Reicula. 16. Pazistu gadu. Citas iesaukas- Master A. Secura, Rae, Sparx. Istais vards Rachael. Patik The Rasmus. Dievina Fabio ( astonpadsmit gadus vecu dzeku no Portugales ). Nepatik cilveki, kas uzdrikstas vinai runat preti ( t.i., pusskola ). Mil Zvagznu Karus. Labakas draudzenes/ draugi- Kreigs.

    Kreigs. 15. Pazistu divus gadus. Citas iesaukas- Jedi Master Bane, Iowa Slipnkot Guy. Istais vards- Craig. Patik Nirvana. Draugos ar visiem. Nepatik- ja kaut kas nepatik, vins nesaka. Ir kopa ar Ebiju. Labakas draudzenes/ draugi- Doms, Reicula.

    Freizers. 15. Pazistu tris gadus. Citas iesaukas- Blade Weaver. Istais vards- Frazer. Patik T.a.t.u. Nepatik cilveki 10. klase, kas vinu nepartraukti apsauka un tramda. Mana simpatija. Labakas draudzenes/ draugi- Kreigs.

    Blaviens, man slinkums uznaca, Pirmdien turpinasu sarakstu, jo tagad nav laika un rit ka vienmer neta nebusu.
    P.S. Vai nav mils avs sim rakstam? Awww...

    Current Mood: Velarvien miegs nak.
    Current Music: The Rasmus- Last Generation.

    << Previous Day 2005/12/10
    [Calendar]
    Next Day >>

myspace   About Sviesta Ciba