dzīvo dzīvi melos. vieglāk.
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, November 3rd, 2005

    Time Event
    11:59a
    Teh, eh, apriebas tie teh.
    Ari debila klavjatura. Nepareizi strada " space bar ". Vispar, apjedzos, ka sen te neesmu neko uzdrukajusi, pedejais laiks, ir Zinatne, garlaicibas kalngals taveita. It ka man ir paredzets but OBC, bet esmu biblioteka, galva rinko domas par sw.lv, piepesi skiet visi tur tik draudzigi un mili, nu nez'. Draudzigaki neka pajolisi saja skola, vieta, pilseta, vini ir, cepuri nost. Loti aizkustinaja dzimenites pavediens, ko samie man uztaisija. Ka ari viens dzeks man atsutija PZ un teica, ka palidzes ar TR majas lapu. Photoshop un ta.
    Teh, blakus ta tizla lapa ar kaut kadiem keburiem, es neko nesaprotu, kas jadara. Microsoft PowerPoint it ka, bet uz sis lapas jau vajadziga info ir, kada jega to visu atkal rakstit... Tapec vienkarsi serfoju netu, nakosa stunda man atkal OBC jabut, centisos atkal izlavities no turienes, tur ir riebeiga gaisotne, plus tur ir tas kems- bijusais Dramas skolotajs, kurs doma, ka visu par mani zina.
    Nu ja, sausmigi majas gribas, uz dzimsanas dienu dabuju 80 marcinas, ( te par marcinas simbols nedarbojas, debila klavjatura ) it ka jaliek bankas konta, krat, bet gribas pateret.
    Labi, jabeidz, busu driz atpakal.

    Current Mood: crushed
    Current Music: My Chemical Romance- Cemetery Drive.
    1:55p
    Teh. Tikai jo... Teh.
    Ka jau soliju, esmu atpakal, pretigas stundas un laiks velkas.
    Esmu salabusi ar Veju. Sai vinu pameta, iemesls- parak sapeja, un vel daudzi citi, ka tik nebija visi, Veja tomer ir sausmigi kaitnosa. Apsoliju vinai aizsutit pusi no savas Gerard Way kolekcijas ka sava veida mierinajumu, vai izligumu.
    Eitkina saskumusi, vinai dzives apnikums, mes R.E. meditejam, bija tik jauka sajuta pec tam, tik mierinosi, gaja un sabojaja, teh, nevajag jau ta runat, bet... Vel divas krutas ciksites sauca mani un Eitkinu par lezbem, jo vina raudaja un es apliku samai roku ap plecu. Murgs kaut kads.
    Rit vispar uz skolu negribu nakt, neesmu bijusi skola tris dienas, visadi izvairijos, ka man seit riebjas. Nupat mani nosauca par " Krievu kuci ". Nu, bet, lohi, neesmu es Krieviete, nerunaju es ari Flamu valodu, kaut ari gribetos.
    Galva sap ari, tulit bus zvans uz pedejo stundu. Jaiet.

    Current Mood: cranky
    Current Music: HIM- Please Don't Let It Go.
    5:25p
    Teh teh un velreiz teh.
    Skola- majas- biblioteka, ta aizrit dienas, nedelas, menesi.
    Tikai tagad esmu apjegusies cik tas ir depresejosi un vientuli.
    Ara ir tumss un it tikai pussesi. Un piedod par so iso ierakstu, jo man laikam tagad javacas no datora prom, kaut kadas 6 stundas kopuma esmu tupejusi sodien neta... Skumji.

    Current Mood: annoyed
    Current Music: HIM- Beautiful.

    << Previous Day 2005/11/03
    [Calendar]
    Next Day >>

myspace   About Sviesta Ciba