dzīvo dzīvi melos. vieglāk.
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, October 17th, 2005

    Time Event
    9:53a
    Teh jau atkal.
    Ir pirma stunda- Matematika. Es taja neesmu, esmu skolas biblioteka, izliekos, ka daru Vestures majas darbu. Bibliotekare gandriz pari plecam lur. Man isteniba vajadzetu but OBC un pabeigt Matematikas kontroldarbu, nevis seit serfojot netu. Laikam patreiz beidzu, tikai gribeju te kaut ko ierakstit, savadak te tads tukss. Pec kadam trim stundam busu atpakal, bus pusdienlaiks un varesu te rakstit cik ielien, vienigais kas trauces bus Eitkina ar savam biljarda majas lapam.

    Current Mood: grumpy
    Current Music: Bon Jovi- Always.
    1:48p
    Teh jau treso reizi.
    Nets loti lens, vajadzeja izslegt un atkal ieslegt datoru, tad parvakties pie cita, un tad vel pie cita. Pusdienas nevareju nopirkt sokolades kucinu un kokteili, jo nebija uztaisitas kucinas, un nekam citam man nepietika naudas.
    Veja un Si velarvien uz mani un Eitkinu sabozusies. Visu laiku blenz uz mums ar baltu aci. Labi, ka tikam prom, vini palika ara, mes ienacam IT istaba. Eitkina atkal nemas par savu biljardu, kaut kadas Michael Holt bildites rada, ka mani interesetu.
    Pedeja stunda ir Civilzinibas, bus jabut paros ar Veju, nezinu ka tur isti bus, jo neesam runajusas kops kada Piektdienas rita. Laiks ari sausmigi velkas.
    Sestdien biju Manchester ar " draudzeni ". Vina bija apslimusi un tikai kadu stundu pavilkamies apkart, visu laiku vina gaudas par to, ka galva sapeja, un tad vina aizbrauca majas. Es vel biski pastaigaju, nopirku mammai varda dienas davanu BHS, kartiti Oxfam. Ari nopirku vienu kreklu, bet tas izradijas par mazu.
    Piektdien ir kaut kadas intervijas skola, man slikta dusa pat domajot paliek, kaut kas gaumigs esot jauzvelk ari, es domaju es nobastosu, kaut ari izvairites nevar isti, jo kaut kad tas man bus jaizdara. Kaut vai pec rudens brivlaika.

    Current Mood: disappointed
    Current Music: Evanescence- My Immortal

    << Previous Day 2005/10/17
    [Calendar]
    Next Day >>

myspace   About Sviesta Ciba