celjojums uz tralalaa - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
miska_agris

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Re: viss piepildiits 4. Nov 2004|14:06

mia
[Error: Irreparable invalid markup ('<u<netiishaam</u>') in entry. Owner must fix manually. Raw contents below.]

uz Kjiipsalu no centra? Nu tur iet vesels leerums ar autobusiem.
Saakshu ar savu visiemiiljotaako 13. un 13a. Tas iet no Ulbrokas kapiem, cauri pljavniekiem, pec tam pa avotu ielu,pa chaka ielu, pa merkjelja ielu, visbeidzot valdemaara un tad jau pa taisno uz kjiipsalu. Taalaak... 22a, 53, 37, 41, iespejams vel kaads, bet tagad nevaru atcereties...lai nu kaa, vinjiem visiem ir viena kopiiga pietura pie nacionaalaa teaatra. tie paareejie, iznjemot 13o, brauc no Katedraales.

uz Iljgjuciemu - nu tas atkariigs, cik taalu uz Ilgjuciemu. Liidz Buljulju aplim var tikt ar to pashu 13,13a. (tas taa, ja Tev, piem, vajag no Kjiipsalas uz Iljgjuciemu..) Principaa dziljaak Ilgjuciemaa (tur, kur trolejbusi brauc) ar autobusu nevar tikt. Liidz tam pasham aplim un taalaak pa Buljlju ielu, tad gar dzelzcelja sliedeem un lidz Dzirciema ielai brauc 38b. Pa to pashu marshrutu brauc arii 38a, bet tas brauc nevis gar sliedeem, bet taam paari, lidz pat Laachupes kapiem. Aa, un tie abi attiet no stacijas, nu tur pie Mc Donalda un brauc paari Akmens tiltam un tad cauri Aagenskalnam, pa Melnsila ielu...

Ja veel kadi jautajumi, tad, luudzu, vari veersties pie manis:)

un par tiem abiem pedejiem, kuri Tev butu vajadziigi, ja tici Dievam, tad, iespejams, jebkursh autobuss Tevi var aizvest pa taisno uz debesiim, atliek tikai <u>netiishaam</u> pakluut zem ritenjiem (uzsveru <u<netiishaam</u>, jo tiishaam shitaa lieta nedarbojas..uz debesiim tad nekaadu izredzhu). Nu ja, un tad automaatiski arii no paradiem vairs nebuus ne veests:)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: