23. Oktobris 2013

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Izraadaas ir tikai stunda jaapagaida un ubuntu live cd ir iespeejsms aktivizeet broadcom draiveri, lai tiktu pie wifi. Tad atklaajaas, ka es nevaru ieiet gmailaa, jo vecaa mazilla to neatbalsta. Varu dereet, ka daudzi to nezinaaja, jo kursh gan meegjina seerfot netu caur tik vecu mozillu.

Ja es buutu kaut nedaudz mobilaaka, man nekaadu datorprobleemu nebuutu, es buutu dabuujusi atpakalj visas muusu bildes un miers. Grub pat vareetu uzreiz nepaarinstaleet, jo man patiik klusie vakari ar Melno, kad mees pljaapaakam svechu gaismaa un eedam ekleerus. Ieliktu bildi ar romantisko ekleeru, bet, ak, vai, es tak nevaru dabuut bildes laukaa no focha. Ja kompis funkcioneetu, mees gan jau skatiitos bojevikus (es atvainojos, kautinjshautinjus), liidz trijiem naktii, kaa parasti.

Taatad, vai nu es tikshu laukaa no Miilgraavja un aizieshu pie kaada, lai iemestu fleshaa jaunaano linux mint un caur taa dziivo versiju izglaabshu failus. Vai arii paluugshu, lai man kaads uz dz.d. balliiti atnes shaadu disku.
* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena