26. Septembris 2013

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Didzītis atkal apčurāja sev seju un sāka skaļi un skanīgi smieties.
* * *
Jā, par tiem kažokiem.
Mī taču bijušajai sievai bija nopircis kažoku.
Ak, vai!

Nu, grūti man viņu iztēloties ar kažokainu dāmu un vēl laulībā.

Citiem noteikti ir vai bija grūti iztēloties viņu nedrāžamies apkārt un esam tēta statusā. Jā, man arī kādreiz tas šķita neiespējami. Bet izrādās, ka tas ir ļoti skaisti iespējams.
* * *
Saldētas avenes ir visgardākās končas!
* * *
Vēl Mī gribēja, lai es te ielieku viņa perfekto aprakstu.
Pirms pāris dienām kaut kur pie Latest posts ieraudzījām, ko numerologi par viņu varētu pateikt. Šķiet, ka tas onkulis vai tante, kas to rakstīja ir izsekojuši tieši Mī un viņu perfekti aprakstījuši.

"Ja cilvēkiem, kuru likteņa skaitlis ir 6, izdodas saglabāt iedzimtās īpašības, viņiem dzīve parasti veicas. Būdami iekšēji līdzsvaroti un harmoniski, ar zināmu šarmu un izmeklētu uzvedību apveltīti cilvēki, pat nebūdami ārējiskaisti, viņi tik un tā ir ļoti pievilcīgi. Šie cilvēki uztver pasauli un pārējos ļaudis tādus, kādi tie ir, ir iecietīgipret citu vājībām un trūkumiem. Viņu dzīves skatījumus ir ļoti reālistisks, bez nosliecēm uz naivām cerībām un kļūdainiem priekšstatiem, un šo īpašību dēļ viņus ir grūti piemānīt un apmuļķot.

Viņi ir reālisti, un ar fantāziju un iztēli viņiem diez cik labi nesokas, līdz ar to radošas personības šo cilvēku vidū sastopamas reti. Viņiem ne pārāk tīk lasīt, labākajā gadījumā izvēlas memuārus vai dokumentālo literatūru, jo arī te priekšroku dod reālajam un konkrētajam. Jebkura nenoteiktība viņus kaitina. Labprātāk izvēlas ierasto dzīvesveidu, nepadodas avantūrām, neaizraujas ar ceļošanu, cenšas izvairīties no neparedzētiem likteņa pavērsieniem. Šiem cilvēkiem nepatīk konflikti un nepatīk arī cīņa - viņi cenša panākt savu mierīgā ceļā. No viņiem iznāk lieliskikomersanti, jo ir apveltīti ar visām īpašibām, kas šādai darbībai nepieciešams. Arī pret mīlestību viņi izruras pragmatiski - nav pakļauti romantiskām ilūzijām un nekad nezaudē galvu. bet gan ar skaidru prātu izvēlas partneri un pēc tam mēķtiecīgi veido ģimeni."

* * *

Iepriekšējā diena · Nākošā diena