minija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

4. Jan 2012|19:44

minija
29.decembris
6.Mēness diena sākas pulksten 10.43. Nesaduļķojiet šo dienu, kas ir skaidra kā avots! Ieteicama viegla barība, mazs šķidruma patēriņš, saudzējot nieres. Naktī uz ceturtdienu sapņotais mudinās izvērtēt veselību, naktī uz piektdienu sapņosiet par to, kas dzīvē jānoved līdz galam. .

30.decembris
7.Mēness diena sākas pulksten 10.56. Vārda maģijas diena, taču visi svarīgākie lēmumi jāpieņem un solījumi jādod vai jāuzklausa līdz pulksten 15.37, kad sāksies tā saucamais neefektīvais laiks. Uzturā jālieto vairāk žāvētu augļu. Naktī uz sestdienu – pravietisks sapnis.


31.decembris
8.Mēness diena sākas pulksten 11.09. Rīta pusē līdz pulksten 11.48 – neefektīvais laiks. Vēlāk liktenis jums var piespēlēt “otro izdevību”. Pusdienās labai gremošanai izvēlieties boršču! Griežot matus šodien, pagarināsiet mūžu! Naktī uz svētdienu – sapnis par jūsu dzīves jēgu.

1.janvāris
9.Mēness diena sākas pulksten 11.22. Esiet iecietīgi pret citu trūkumiem! Uzmanieties, ja jums ir daudz naudas, šī diena jums var izrādīties bīstama! Uzturam jābūt pēc iespējas vienkāršākam! Sapnis naktī uz pirmdienu – provokatīvs, bet tukšs. Nepiepildīsies.

2.janvāris
10.Mēness diena sākas pulksten 11.37. Ieturiet maltīti kopā ar tiem, kurus mīlat! Viss, ko šodien darīsiet kopā ar saviem mīļajiem, veiksies. Piezvaniet vecākiem vai apciemojiet viņus, vai veltiet tiem savas lūgšanas! Sapnis naktī uz otrdienu būs spilgts kā pasaka, bet nepiepildīsies.

3.janvāris
11.Mēness diena sākas pulksten 11.55. Nešaubieties, ja kaut ko vēlaties panākt, rīkojieties, parakstiet līgumus, viss izdosies! Kas neriskē, tas nevinnē! Ieklausiet savā organismā, ēdiet, ko tas prasa! Sapnis naktī uz trešdienu – nenozīmīgs.

4.janvāris
12.Mēness diena sākas pulksten 12.18. Neaizmirstiet par labdarību, ja vēlaties, lai naudas pūķis ir un paliek jūsu makam labvēlīgs! Dzeriet sulas, Latvijas augu tējas, ārstnieciskās eļļas! Sapnis naktī uz ceturtdienu piepildīsies, ja solīs veiksmi.

5.janvāris
13.Mēness diena sākas pulksten 12.48. No pulksten 10.47 līdz 12.45 – neefektīvais laiks. Organismā notiek atjaunošanās process, ieteicama pirts, kā arī zivju ēdieni, konditoreja! Griežot matus, pievilināsiet veiksmi. Sapnis naktī uz piektdienu vēstīs par problēmām jūsu dzīvē.
link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.