minija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

manas atmiņas 16. Feb 2007|12:28

minija
Sāku rakstīt komentāru cibiņam f_g par savu braukšanu un atcerējos savus braucienus.
Pavasaris. Es sēžos mašīnā man līdzi piesakās braukt mamma un nosacījums ir tikai viens- uz priekšu- gala mērķis nezināms! :) Ielejam benzīnu.

Viens brauciens - galamērķis izrādījās Doles sala (man vismaz tā liekas) tur vēl bija HES (aizmirsu ka viņu sauca, bet tas nav svarīgi).
Sēžam mašinā. Skatamies uz Daugavu kā makšķernieki sēz un gaida savu lielo lomu. Saule spīd un es tā mierīgi saku, būtu labi, ja tagad tūlīt būtu pērkons un zibens.... Mamma piekrīt, ka skats būtu baigi labais un pēc neilga brītiņa (nekas neliecina, ka laika apstākļi varētu mainīties) sākas pērkons un zibens, kas rada iespaidu, ka "sper" savas bultas Daugavā vai otrādi, ka no Daugavas "nāk laukā" mazas surdaba svītriņas.
Sēžam un kaifojam. Es pēc kāda laika, tā mierīgi saku, būtu labi, ja tagad tūlīt atvērtu HES savas slūžas un ūndens sāktu celties un pēc neilga brītiņa HES atver slūžas un makšķernieki knapi, knapi paspēj paķert savas mantas un skriet no krasta prom. Viens makšķernieks baigi tūļājās un tad mazliet straume panesa viņa mazo beņķīti, makšķernieks skrēja viņam pakaļ.

Otrs brauciens - galamērķis izrādījās Ķeguma HES. Ziemas beigas, saule spīd vēl mazliet Daugavā ir ledus un brauc mašīnā neko nedomā, vienkārši priecājies. Aizbrauc līdz Ķeguma HESam ieēd bulciņu un brauc uz Rīgu. mmmmm cik labi
link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.