minija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

11. Feb 2007|22:50

minija
Rīt uz darbu.
Brīvdienas ir beigušās.

Šodien no rīta pamodos un domāju - saliktu visu pa plauktiņiem.

Secinājumi:
1. Esmu nomierinājusies varu palikt strādat birojā. Varbūt mainīsies manas domas, kad rīt ieraudzīšu savu BOSU. Bet man kāds no tā labums? Nekāds, jo es palikšu uz vietas tur pat kur esmu un turpināšu ticēt BOSA solījumiem, bet dzīvē nekas nenotiks.
2. Gada laikā, ko es tur strādāju es neko jaunu neesmu iemācījusies, es neesmu augusi, bet gan esmu kāpusi atpakaļ un tā pamatīgi.
3. Cik viegli ir cilvēkam pacelt pašapziņu un cik viegli ir šo pašu pašapziņu iznīcināt!
4. Ja pirms savas "slimošanas" man tikai likās, tad tagad es jau zinu, ka pagājušais gads, bija mans "aplis", kas man bija jāiziet, lai es atgrieztos atpakaļ, tur kur es biju pirms gada. Un sāktu visu no gala.
5. Cik dīvaini, varbūt tā bija kāda zīme? Pirms gada, kad bija lielie sali pamatīgi nosala mans "naudas koks". Gada laikā viņš tā arī "nesaņēmās" un pagājušajā nedēļā man nācās to nogriezt. Viena puse jau ir iznīkusi, bet otra vēl mazliet ir. Ceru, ka šī otrā puse būs cinītāja :) Visu gadu un arī šobrīd ar finansēm man nav diez ko spoži :( Vai tas varētu būt kaut kā saistīts? Nezinu, bet pusotra gada atpakaļ bija labi ar finansēm un kociņš arī labi auga !
6. Man ir jāmaina mans darbs (uz šo brīdi es nezinu vai esmu izturējusi konkursu), ja tas nebūs šis darbs, tad tas būs cits, bet es mainu 100%.
link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.