minija - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kā gribas rupji lamāties!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12. Jan 2007|11:48

minija
Nu man beidzot piegriezās manas Vadības "Darbinieku motivējošais stils".

Džekiņš neko nedara visu nedēļu, tikai sēž un savas rebas taisa. Es nedrīkstu iet pusdienās kopā ar darba kolēģi, jo tad Džekiņš paliek viens birojā tanī pašā laikā Džekiņš var pavadīt pusdienās trīs stundas katru dienu SUPER!!!! (Laikam ir kādas pundurvalsts karalis un pusdienošana ir viens no svarīgākajiem dienas rituāliem, kuru nedrīkst izlaist citādi zaudēs troni tanī pašā mirklī)
Esmu vainīga pie kaut kādas vēstules, kuru pati neesmu taisījusi, bet pats labākais ir atrastas manas kļūdas!!! Kā tas var būt?

Pats labākais ka Džekiņš pieceļas un aiziet mājas tā it kā būtu kaut kāds boss atradies!!!! Un par ko viņam maksā? Par to ka sēž darbā pēc darba laika un izrāda ka strādā firmās labā, bet patiesībā neko nedara.

Mani nevar palaist atvaļinājumā, brīvu dienu iedot nevar, jo lūk es būšu vitāli nepieciešama tieši tanī dienā un tieši tanī dienā notiks kaut kādi specal notikumi, bet reāli tanī dienā no manis neko nevajag un ir parasta darba diena.
Es pērku biļetes ceļojumam, lai dabūtu kaut 2 nedēļas brīvas, bet es negribu nekur braukt no Latvijas es gribu pavadīt atvaļinājumu savās mājas kopā ar mīļajiem cilvēkiem!!!!!!!!!!!!!!!

Kas notiek? Cik ilgi tas murgs vilkies?

Un, lai es šeit paliktu vēl vienu gadu? Nu nē! Ar steigu jāmeklē jauns darbs.
link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.