Haoss - [entries|archive|friends|userinfo]
Migla

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[30. Aug 2004|20:53]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Es redz te veeljoprojaam esmu Sveicee, kur atradiishos arii turpmaakaas triis nedeeljas, ja nenotiks kautkas neparedzeets, un besos aaraa seezjot mazaa internetcafe ar 3 datoriem. Nu kaapeec TVNET epasts neiet tieshi tad, kad man vajag?
A visaadi citaadi iet tiiri taa neko. Nu jau tiiri labi protu polju valodu un pat dazjus vaardus portugaaliski. Ar to vaacu valodu gan taa pasuudiigi, jo vinji visi te runaa swissdeutsch, a es ta zinu hohdeutsch, bet kautko saprast jau var! :)
Nu traki jau nu gribas uz maajaam, traki gribas redzzeet Latviju un visus savus draugus un radus.
Jau esmu pieradusi pie taa, ka ik peec 15 minuuteem zvana bazniicas zvani un taa noteikti buus lieta, kuras man Latvijaa shad tad vareetu pietruukt!
Traki jau gribaas arii vismaz paaris reizes nedeljaa iebrist internetaa, bet tas sheit sanaak paaraak saaliiti!
Gaidu peedeejo darba dienu un to jokaino steigu, kad veel peedeejaa briidii kraameejot chemodaanu kautkas tiek pazaudeets. Un to briidi, kad peedeejo reizi paskatiishos uz savu gultu, savu istabu, hoteli, Amrisvillu, Shveici; ieveerteeshu ziimeejumus uz autobaanja Vaacijaa, noplukushaas celjmalas Polijaa, bishku Lietuvas un tad... Latvija!
Ak juus laimiigie, kas esat tur!
Linkir doma

Comments:
From:[info]jerrym
Date:30. Augusts 2004 - 23:57
(Link)
Gaidām, gaidām :)
From:[info]hemmis
Date:31. Augusts 2004 - 11:40
(Link)
uhu, tu būsi apakaļ, un es akal došos prom :)))
par e-pastu - ārzemju braucieniem labāk uztaisīt sev meilu iekš hotmail vai yahoo, jo tie ir samērā stabili, reti kad uzkarās ka netiek klāt.