Haoss - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Migla

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Īstenībā zemāk esošis teksts nemaz nav jālasa. :) 11. Maijs 2004|12:42

migla
A es šodien pēc visai nomācošas sava finansiālā stāvokļa novērtēšanas nolēmu iecirst papildus robu budžetā un nopirku loterijas biļeti. Vinnēju! :)
Tiko iedomājos, ka labi būtu vismaz uz laiku pārstādīt sev kāda gudra cilvēka smadzenes, bet jau pēc minūtes nolēmu, ka tā tomēr nav laba doma. Es tak nevaru zināt kādas dīvainības ir piemēram fizikas ģēnija galvā. Ģenialitāte fizikas un varbūt arī robottehnikas un programmēšanas jomā man varbūt arī nekaitētu, bet es šaubos vai es varētu izturēt visu šo trīs cilvēku slepenās aizraušanās. Varbūt tie pat būtu tikai divi cilvēki, jo man ir pazīstams viens cilvēks, kas tīri labi rubī gan robotus gan fiziku (ķēžu teoriju), bet programmēšana gan nav viņa stiprā puse. Ir zināms arī programmētājs ar robottehnikas izpratni, kurš ir uz jūs ar ķēdēm un vesels bars ļautiņu, kas labi izprot tikai pa vienai no minētajām jomām.
Es tagad sēžu un nevaru saprast kāpēc es tomēr neaizgāju uz psihologiem! Gribēju taču! Varētu tagad strādāt kādā sociālā atbalsta centrā un paralēli mācīties maģistros. Īstenībā es nevienam neieteiktu mācīties RTU, ja nav vēlēšanās lai tev piebāž galvu ar lietām, kam ir visai maz sakara ar tavu nākamo profesiju + jau iepriekš labi nepārzinot savu nākamo specialitāti, ir diezgan liels risks pabeidzot augstskolu tā arī to neiemācīties. Pat tad, ja esi visas sesijas nokārtojis laicigi! Tā lūk!
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: