metam_nost ([info]metam_nost) rakstīja,
@ 2015-05-27 09:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
31. diena, 27.05.2015
Šī diena ir ok. Ir nogurums. Ļoti liels nogurums. Šķiet, ka organisms vienkārši iet uz hibernēšanos. Kaut gan jau šķita, ka pavasara nogurumam esmu pāri. Un laikam jau esmu.

Skriets nav jau kopš 16.05. Riktīgi sūkā. Bet negribas arī. Un kā man te netālu saka: "Čerez ņehoču ņe nado." tā var tikai sabojāt garastāvokli vēl vairāk.

Man arī šķiet, ka slīgstu tādā kā mini-depresijā par to, ka vairs nav plānā mest nost svaru. Nu- uz inerces varētu jau līdz galam, līdz tiem 88 kg un miers. Ar sirdi es gribu skriet līdzi savai inercei, ar prātu gan saprotu, ak ķermenim vajag laiku pierast pie 5 kg vieglākām miesām, ka organisms nemirst, ka mums viss ir kārtībā. Un, ja es tagad nevarēšu noturēt svaru, kas saka, ka es varēšu to noturēt, tad kad es būšu pie 88kg? Neviens. Es pat tam neticu. Tāpēc laikam es slīgstu mini depresijā, kas apēd manu dzīvesdziņu un sparu. Nekas. Domāju sevi apbalvot ar kādu lielisku lietu. Ne paiku. Lietu. Teiksim... Kaut ko. Izdomāšu.
Jebkurā gadījumā no sporta aktivitātēm bija staigāšana uz darbu un atpakaļ, kas deva patīkamas 1690 Cal. Vai Jums šķiet, ka ir aizdomīgi maz kaloriju? Ir arī, es ņemu līganāku pieeju svara uzturēšanai, man ir aizdomas, ka mans organisms varētu būt mazliet palēninājis vielmaiņu un nezinās nemaz kā izmantot manas 1900 Cal, tāpēc es līgani ievedīšu viņu lielo kaloriju pasaulē. Sestdien redzēs, kā tur būs iznācis, varbūt svars būs klāt, varbūt tā pat, varbūt mazāks.
Brokastīs es ēdu
3 rupjmaizes šķēles (~293 Cal)
9g sviesta (~65 Cal)
44g siera (~137 Cal)
Brokastis tādas, jo mājās beidzies piens. Ar manu ņuņņāšanu, ka man nav plāna, ģimenes ledusskapī ir palicis siers un krējums ar 15.05 derīguma termiņu.
Pusdienas bija nedēļas nogales dārzeņu iznīcināšanas laiks, jo viņi sāka jau izskatīties ļoti bēdīgi
2 Tomāti(~44 Cal)
2 Gurķīši (~48 Cal)
1/4 daļa puķkāposta galviņas (~40 Cal)
250g Graudainais biezpiens (~200 Cal)
Pēc pusdienas uzkoda
1 Ābols (~96 Cal)
2 četrstūrīši Karl Fazer šokolādes (~72 Cal) [Pizdets, ka tādā sūdā vairāk kalorijas nekā apelsīnā. Fuck.]
Vakariņas
2 vistu kājiņas (~315 Cal)
Mērce vistas marinēšanai (~87 Cal)
125g brūno rīsu (~138 Cal)
Pēc vakariņu uzkoda, jo pēc pirmajiem diviem četrstūrīšiem gribējās vēl...
2 četrstūrīši Karl Fazer šokolādes (~72 Cal)



Ar pilnu vēderu un šokolādes uzkodu pat netiku līdz kaloriju budžeta augšai (palika vēl kādas 80 Cal). Tas noslēdza šo dienu. Droši vien, ka jāskatās uz organisma reakciju uz vairāk kalorijām, svara izmaiņām un jāskatās, kā pielāgot tālāko ēšanas plānu. Iespējams vēl joprojām ir deficīts, nu, droši vien vēl joprojām ir deficīts. Bet to es uzreiz apgalvot nevaru. Viskautkur ir lasīts, ka kalorija deficīta diētas palēnina vielmaiņu, tāpēc bliezt virsūt absolūti lielo kaloriju daudzumu, kas pēc teorijas būtu miera vajadzībām nevajag. Svara nomešana nav sprints. Kaut kā tā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snorke
2015-05-28 16:59 (saite)
diezgan ideala edienkarte !

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?