dažkārt klusums ir skaļāks par troksni - Komentāri

3. Jun 2008

[info]metafora

21:46 - Jauki puiši un atni-melotāji ierullē manā sirsniņā

Čau,čau!
Iespējams, šodien joprojām bēdājos(nē!!!drīzāk gan dusmojos par to, kā vakar mani vnk brutāli sakot - iz*~@#& cauri (jeb sameloja)). Šis rīts...un arī diena kā tāda iesākās tīri okey. Viss bija pozitīvs. Bez nelielā kreņķīša gan neiztikt, jo šodien bija eksis anglenē. Tad uzrakstīju rakstisko daļu, devos pie drauga. Uuuun pačillojām līdz trijiem un devos uz runas daļu. Jā...stress darīja savu. Vienkārši izgāzos. Nekad nebiju TIK SLIKTI runāju angļu valodā, lai gan cilvēki mani mierināja, ka neesot bijis TIK traki, bet es zinu - bija. Well...to vairs neizmainīt. Nezinu, kas šovakar mani nomāc vairāk:

1) Izgāšanās ekša runāšanas daļā,
2) Viens punktiņš līdz septītniekam latenē vai
3) Tas, ka vakar kāda draudzene man brutāli sameloja, iespļāva dvēselē un jokoja ar lietām, par kurām pieauguši (izsaukuma zīmītes) cilvēki nejoko. Man pat viņas kļuva žēl...nē, drīzāk gan cilvēku ap viņu. Lai vai kā! Bez atvainošanās es nepadošos...

Tagad...kad viss sliktais ir uzdrukāts, man būtu jāpaliek labāk! Tāpēc novilkšu kādu komēdiju ar kumēdiņiem un "kājstarpes jociņiem". Runājot par filmām, šodien noskatījos filmu "I Could Never Be Your Woman". Džīzal-vīzal! Jauka, romantiska un pozitīva filma...iesaku. Filmai dodu četras acis/cāļu/zivju pirktiņus. Mmm...ribnaji paločki. Tagad laikam jāuzslēdz skaļāka mūziciņa un jāpalēka pa istabu, lai uzkačātu sevī pozitīvismu. Un kāpēc gan lai viņš nekačātos? Rīt un parīt man ir brīvdienas!!! Rīt būs silts, jauks laiciņš. Iespējams, satikšos ar sev patīkamiem cilvēkiem - draugiem. Tas tik būtu naiss...aizšaut uz jūriņ'.

Nu neko - turās. Lots of luck-kisses, mua!

Read Comments

Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: