tavas cigaretes manā somiņā

History

15th July 2011

7:40am: chase thills me
pabeidzu klausīties audiogrāmatu un tikai tad, kad kādā piektajā stundā pēkšni parādījās atsauce uz 1.nodaļu, apjautu, ka esmu vispirms izlasījusi no vidus līdz beigām un tagad sāku no sākuma, vienkārši neveiksmīga nodaļu numerācija lejuplādējāmā datnē. un nepamanīju taču, uzskatīdama, ka tieši tā tas arī bija iecerēts - jūs saprotat, kā dzīvē, kā patiesībā tas ir, kad tev netiek iespiesta rokās programmiņa vai brošūra un tu esi visa tā virpuļa viducī ik brīdi un tev pašam ir jāspēj saprast un atpazīt, un ja esi pietiekami uzmanīgs un apķērīgs, nevilkties notikumiem astē, bet iet vienā solī un tikai fotofinišs var apliecināt, kurš ir pārāks šajā acumirklī, pēc kura atkal nekas nebūs kā bijis - apstākļi vai tu. man neko neizsaka taisni diegi. man patīk tie viļņainie, no adījuma noārdītie; un kad tos satin atpakaļ kamolā, tas ir smagāks kā bijis, pilns ķermeņa siltuma atmiņu.
8:09am: Man ir neeksistējoša stila izjūta, manā skapī nav audumu, kas jāgludina, un es nēsāju apģērbu pēc principa minimalistic, interchangeable, sensible - mazāk kārtu, pieguļošāks vienkāršāks griezums melnā, baltā, sarkanā vai oranžā krāsā (outer and under). Paldies Dievam neviens nevar teikt, ka manas kājas "are wasted on that face", gluži pretēji. Pilnīga graciozu potīšu neesamība. Hence, bikses kā ansambļa pamatelements. Un neko, dzīvoju bez bažu. Uz visa tā fona nopirku trīs kleitas. Skatos uz tām un esmu pārsteigtā neizpratnē par ceļiem, kādos uz īsu brīdi bija noklīdis mans saprāts. Un dīvainākais, ka mani absolūti neaizkustina izdotā summa, cipari ir tikai cipari, abstrakti tikai savā starpā salīdzināmi ķeburi. I'm bothered by the wasted effort, inefficiency, lack of purpose, no, lack of attainable, logical result. I can perceive beauty, but the focal length must exceed zero.

Bet pamēģiniet laist gaismas staru caur metāla rīvi, tādu kā tornītis ar četrām šķautnēm un dažādu raupjumu - smukāk kā diskobumba.
Powered by Sviesta Ciba