tavas cigaretes manā somiņā

History

22nd March 2009

7:58am: palīdz domāšana par sevi trešajā personā (sure thing), elpošanas vingrrinājumi, šausmīgs nogurums ar tam sekojošu miegu un prātīga doma, ka "утро вечера мудренее". iemeslu atradusi neesmu, taču throwing tantrums izsūc mani sausu kā dēles pie asaru kanāliem, un tad jāsadzeras tēja, lai uzturētu organisma hidratāciju, un es atceros, ka šis ķermenis deserves better un mans pienākums ir par to rūpēties. mēģinu saprast, ko tādu vakar apēdu, kas mani kā beisbola nūja izsita no bioķīmiskā līdzsvara. šokolāde ar melnajiem pipariem? vai salami?
12:45pm: Arilda Andersena "European triangle" man attāli atgādināja I.Stravinska "Весна священная" ( Le sacre du printemps ). tiešām patīk, šobrīd izglītoju arī kaimiņu muzikālo gaumi.
3:42pm: vakar, klausoties Лихолесье - Беспредельная Жажда Иного (2008), man sķita, ka manas plaušas, un arī aknas pie reizes, tiek vilktas laukā pa nāsīm, tik dziļi viļņi. šodien tāda tirpoņa, saules norieta miglainie pirksti, pilnīga levitācija. kaut arī folk man nav tuvs, bet šeit tas mani nekaitina nemaz nemaz.
Powered by Sviesta Ciba