Kulta figūra's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Thursday, October 2nd, 2003
10:11a - Komunikācijas problēmas
Ir kāds cilvēku tips, ar kuru absolūti nespēju kontaktēties. Tiklīdz cilvēks, kas līdz tam šķitis salīdzinoši normāls, sāk runāt par to, ka Jēzus mira par mūsu grēkiem un mums viņam jāpateicas un jādzīvo saskaņā ar Dieva baušļiem, manā prātā strauji nolaižas dzelzs siena. Nopietni. Esmu pat dzirdējusi, kā nožvadz atslēgas :P

Nezinu, kāpēc tā ir. Varbūt audzināšanas vaina. Varbūt vienkārši visi Pasaules Valdnieki un tantiņas fanātiski mirdzošām acīm trolejbusā, kas stāsta, ka Jēzus katru nakti nāk pie viņām un stāsta, kā jāuzlabo pasaule, man iedzinušas fobiju. Varbūt vaina ir tajos Jehovas lieciniekos un sazin tur kādos vēl misionāros, kas staigā apkārt ar dievbijīgu sejas izteiksmi un piedāvā tev "par ziedojumu" iegādāties kādu grāmatu (garīga satura, protams). Reiz, kad viena šāda meitenīte no "Jauno kristiešu organizācijas par tikumību" man jau otro reizi dienas laikā piedāvāja ārkārtīgi banāla satura apsveikumu kartiņas par diviem latiem, es kļuvu rupja un viņai pateicu, ka atbalstu netikumību.

Tas nepatīkamākais, ka pēdējā laikā visi šie misionāri ir pārsteidzoši jauni. Izskatās, ka reliģija atkal nākusi modē. Atvainojiet, esmu veca un neko nesaprotu, vai tagad ir stilīgi bārstīt Bībeles citātus un iet uz draudzes sanāksmēm? Ja tā, tad es esmu nožēlojami nestilīga un taisos tāda palikt. Un man vienalga, sekta vai tradicionālā baznīca, abi manās acīs ir vienādi.


current mood: irritated

(3 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba