melne -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

April 2nd, 2004


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:05 pm
dzeltenas krāsas marlēs iesaiņotais pirksts atgādināja neveiksmīgo vīna pudeles pirkumu, dāvanas piedevu jaunākajam brālim dzimšanas dienā. Korķa vilcēja nebija, nācās nodarboties ar mahinaacijām, kuru rezultātā - viens svaigi sašuts pirksts, divi iemarinēti zeļonkā, kā arī atņemta iespēja piedalīties volejbola treniņos un iemēģināt uzdāvināto TWISTER. sorry, brachka ;)

(20:16:17) (Muljtik) mmm nu bokal ja razbil ot schastja chto so mnoj rjadom bila takaja zamechateljnaja devushka kak ti =)

pagājušajā pavasarī iepazītais cilvēks joprojām uzskata, ka es esmu kaut kas īpašs, neapzinoties to, ka vienīgais kā es viņam palīdzēju - spicēju ausis klausoties stāstus par viņa safantazētajiem piedzīvojumiem un izlikos, ka ticu. Viņš ļoti labi pieprot neuzbāzīgi un lēnām pievilināt pie sevis, sava tuvuma.. Uz jautājumu apskaut vai skūpstīt, viņš atbild "Smotrja kogo, lutshix druzej obnimatj, ljubimuju devushku celovatj, prichjom celovatj v shejku, v lobik, v nosik, v glazki, s legka probigaja po gubam, igrajasj :P". Tā bija spēle, pavasara nakšu spēle, starp diviem nesaderīgiem, no dažādām pasaulēm nākušiem cilvēkiem.

Lido! http://www.trevorvanmeter.com/flyguy/
Current Mood: diidiigs
Current Music: soundtrack: brigada; track 10

(Leave a comment)


> Go to Top
Sviesta Ciba