Lai iet bez virsraksta

« previous entry | next entry »
Sep. 10., 2016 | 01:35 pm

Ņēmu un atkal piereģistrējos atpakaļ iekš draugiem punkt elvē. Nez, cik ilgs laiks paies līdz atkal izdzēsīšos..? Toreiz jau gadiem ilgi tur biju.

Reiz visa mana sociālā dzīve sākās pateicoties šai vietnei. Smieklīgi. Kādēļ atkal vajadzēja, nu? Laikam ļoti pietrūkst socializēšanās. Un vispār; vispār sabiedrības. Viena ar to mazo cilvēciņu. Un vīru, kurš dienē tālu projām..

Link | Ir kas piebilstams? | Add to Memories


Comments {2}

sickboy

(bez virsraksta)

from: [info]sickboy
date: Sep. 15., 2016 - 12:56 pm
Link

Es agraak biju piekjeeries draugiem.lv. peec tam visi paarceelaas uz facebook. Es protesteeju: es negribu uz facebook, es gribu palikt draugos! Bet draugos palika arvien mazaak cilveeku. Visi atsleegas cilveeki bija facebookaa. Tad nu es arii paarceelos uz facebook. Domaaju, taa ir daudziem. Daudzi paarceelaas uz facebook tikai taapeec, ka "visi paarceelaas". Tas notika masveidiigi. To nebija iespeejams aptureet.

Atbildēt


Es

(bez virsraksta)

from: [info]melnbaltalapsa
date: Sep. 16., 2016 - 09:56 am
Link

Jā, sejas grāmata tā ir pārņēmusi visu cilvēci. Satiecies ar kādu un pirmais jautājums no viņu puses kā ierasts ir: Kā tevi atrast Facebook'ā?! Nav vairs nekādiem draugiem. Draugiem. Lv ir noiets etaps - Pseido dzejniekiem kur rakstīt tukšas vārsmas.

Atbildēt