e. kukū.
22 November 2010 @ 06:15 pm
 
labi, ka "coffee inn" atrodas man tik neizdevīgā vietā. citādāk jūtu, ka atstātu tur tikpat cik MCB ;D

bet runājot par MCB, nakts no 6dienas uz svētdienu bija traka. tiešām-tiešām traka. es sen nebiju tā uz kādu kliegusi, ka tajā naktī uz Evu. + liekas, ka arī Mārtiņu pasūtīju d***t ar diezgan jaukiem vārdiem :] bet nu nekas. viss tika nokārtots. un tas kārtējo reizi pierāda to, ka ja man būs kkāda problēma, es neklusēšu, bet visu skaidri un skaļi pateikšu. ekh.

lai gan nakts vidus bija wild, beigas gan bija ok. apkārt uzradās super jauki cilvēki, kas neko nejautāja, bet, noprotot situāciju, visādi centās uzlabot garastāvokli. un jāsaka, ka izdevās. jo jau pēc stundas biju atkal labā omā un gatava ballēties tālāk.

tā kā viss starp mani un Evu nokārtojās, ballēšanās beidzās viņas dzīvoklī, kur vēl kādu stundu cīnījos ar milzi! [divmetrīgu puisi] kurš uzskatīja par savu pienākumu gulēt man virsū. un pat par spīti maniem protestiem par to, ka es nespēju paelpot un ka viņš nevar nākt man gulēt blakus, jo kamōn, gulta ir super šaura, viņš tik un tā skraidot apkārt apakšbiksēs nepievērsa ne mazāko uzmanību manis teiktajam. bet nu vismaz bija smieklīgi.

tā kā jā.
tagad dzeru kafiju. un mēģinu izdomāt, kā lai piespiežu lībiešu valodas mājas darbam pašam uzrakstīties ;D