e. kukū.
02 March 2010 @ 08:59 am
 
āgh. skumji skumji. mana vēlme doties uz fakultāti ar katru dienu aizvien vairāk samzinās :/ tā vien liekas, ka man vnk negribas braukt uz rīgu :/ es nezinu vai tas ir dēļ 40minūtēm, kas ir jāpavada vilcienā or dēļ biedri, kurus tur izdodas satikt super reti. taču jā.. es rīgā jūtos ļoti vientuļi.

un tā kā šodien man ir kārtējā diena, kad negribas braukt, es izdomāju ka iešu uz vilcienu lēnā gaitā. ja paspēšu, tad braukšu. ja nē, došos uz bibliotēku un beidzot sākšu rakstīt vienu no saviem četriem referātiem un sagatavošu runu savam rītdienas mutiskajam kontroldarbam.
 
 
e. kukū.
02 March 2010 @ 12:35 pm
 
protams uz fakultāti tā arī neaizbraucu, toties esmu uzrakstījusi lielāko daļu no sava latviešu valodas referāta "Punkta,domuzīmes un defisa lietošanas nosacījumi". bik iesāku arī savu angļu valodas referātu par bībeli, pūķiem, vienradžiem un sātanu. taču tas man tik viegli nepadodas, jo rakstīt šādu referātu bez bībeles izlasīšanas ir diez gan grūti. tāpēc tūlīt sākšu viņu lasīt. cerams, ka tikšu tālāk par pirmajām 5 lapaspusēm.

+ arī igauņu valodas mutiskajam kd par mācīšanās metodēm šis tas man jau ir gatavs. tā kā pagaidām nav nemazākā nožēla par to, ka šodien tā arī nekur neaizbraucu. lai gan jūtu, ka arī šā semestra beigās man tiks samazināts vērtējums par lekciju [ne]apmeklējuma. ekh.