e. kukū.
27 July 2008 @ 02:30 pm
 
tā tad zvērs: kā aizbraucu tā atbraucu,proti, ar komfortu :] un redzot,stopotājus uz ceļiem karstajā svelmē, jutos tiešām gandarīta,ka man ir labi draugi ar savu transportu.

pirmā diena: sāku festu ar Tesu. viena no grupām, kuru gribas dzirdēt katru reizi,kad viņi kkur spēlē. un ne jau vnk dzirdēt, bet gan baudīt!!! no sākuma līdz beigām + ieguvu savā īpašumā Tesas bungu vālīti (mm) :] tad sekoja vēl kkādas grupas un protams p.o.box. pagājušo gad es viņus nedzirdēju, tapēc šogad labojos un izliku pie viņiem visu enerģiju,kas manī bija! protams, neiztika arī bez traumām, bet kuram gan tās ŗup,kad runa iet par mūziku, ko mīli!

otrā diena: karsts! ĻOTI karsts! bēēt labi,ka ir upīte, kurā varēja veldzēties katru mīļu brīdi, taču pat tā nespēja mani pasargāt no jaukiem apdegumiem [seja, pleci, krūšu daļa- ieguvuši jauki sarkanu nokrāsu]
vakarpusē kartupeļu spēlēšana, futbols un viena no lieliskākajām grupām kādu pēdējā laikā emsu dzirdējusi! laikam viņus sauca offbeat heroes :/ vai kkā tā. īsti neatceros.

trešā diena: diez gan pagrūts rīts, jo nav ko dzert, nav ko ēst+ drausmīgi nāk miegs. bet tā kā mums ir mašīna ar kuru tik prom, garīgais vismaz bija uzgriezts diez gan augstu! :]

kopumā ļoti patika!!! :]