mazmeita's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Sunday, July 26th, 2009
9:08p - countdown
no sūdiem nevar pāest un to zin visi,bet ikviens grib tos nogaršot! jautājums slēpjas tajā vai mēs vispār zinām, kas ir un kas nav sūdi!
nez vai viss iecerētais tiks izdarīts šīs nedēļas laikā! šā vai tā 3. augustā būs akmens sirds sev krūtīs jāliek un jāstāda sevi jaunai dzīvei priekšā! to cik liela būs manas pacietības krūze es vēl nezinu, bet atceroties kādu savu labu draugu, kurš jutās ļoti līdzīgi pirms aizbraukšanas, mani pārņem bailes! mani pārņem bailes par to cik daudz es iegūšu un cik daudz es zaudēšu! gaišākā doma- es nezaudēsu neko, es tikai iegūšu,jo ja tie uz kuriem es lieku savu cerību un tie dēļ kuriem kamols kaklā neliek vienmērīgi elpot, mani gaidīs un neaizmirsīs!!
vai vai cik es esmu liels muļķis, tikai tagad tā patiesi un no visa sava spēka esmu sācis novērtēt apkārt esošās vērtības, kuras baudīt varēju jau gadiem! baudīju, bet ne pietiekami.. un tik pat liels muļķis es esmu tāpēc , ka šo visu tā pasniedzu.. dzīve turpinās, tā nupat ir sākusies.. viņi paliks un es būšu ar viņiem.

Photobucket


current music: explosions in the sky - the birth and the death of day

(1 comment |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba