plastalīna veļasmašīna

History

25th April 2009

2:08am: peedeejo dienu atrakcijas bija savaadas. saakot ar vismaz meenesi neredzeeto Eliinu, kas bija neordinaars notikums pats par sevi :) Laimes koncerta laikaa es beidzot uzzinaaju, kas ir Diaana, taadeelj taa arii pateicu - a es 10. klasee buchojos ar Juri Kaukuli! (un taa ir taisniiba).
Peec tam kaa reidz Dzelzs vilka koncis, kuraa izaardiijos taa, kaa pienaakas. Un taas mulkjiites 1. rindaa vispaar laikam nesaprata uz ko atnaakushas, kaut ko tur gorijaas, bet kaajas no zemes atraut izraadaas vairs nemaak 1. rindas kontingents. Tad nu beigaas man bija veltiijuma koncerts - peec mana luuguma tika nospeeleeta dziesma "pret sienu" , kuras laikaa, man visi tie jaunie studentinji taa nokaitinaaja, ka vienam dzekam meegjinaaju iemaukt pa seju, bet vinsh izvairiijaas un dabuuja pa plecu. Nekad veel taa nebiju dariijusi, ka vienkaarshi ar stingri savilktu duuri no visa speeka kaadam gaazhu ar taadu pieklaajiigu atveezienu, nu neko, jaapameegjina jau bija :D (lieki piebilst, ka biju iereibusi). Un kaa mees ar Eliinu ieksh radio riiga dziedaajaam "i am sailing" :)
Turpinaajumaa vakar ejot uz darbu vakara mainjaa, kuraa man jaapiesaka koncerts - atlase konkursam roks un rullis, noleemu, ka gribu vilkt papeezh kurpes. jeezinj, divas maaciibas uzreiz - 1. peec dz.v. koncha, kad ir no sirds leekaats, nevajag paarveerteet savas speejas, domaajot, ka papeezhkurpees buus viegli... 2. jaaizvairaas no izskatiishanaas labi vakarpusee ejot pa jelgavas ielaam, jo citaadaak ik pa 100 metriem kaads svess losis naakm un meegjina "iepaziities", kaa vinji pashi to deevee. Finaalaa, maajaas ejot, viens auto piipinaaja un apstaajaas, domaaju, ka nu jau viss, metiishu ar sidra pudeli, ko tikko biju iepirkusi Friiza riikotajam piknikam muusu daarzaa, izraadiijaas, ka tie bija arii uz pikniku aicinaatie, kas mani vnk aizveda maajaas :D Pikniks bija diivains, jo tajaa piedaliijaas ar muusu maajas iipashnieki, cilveeki, kuras ekonomiskaas kriizes deelj maaju mums iziireeja. Nu, savaadi kaut kaadaa zinjaa tomeer. kaa arii piedaliijaas BJMK bijusii adminstratore, kura bija vislabaakaa administratore, kaada mums bijusi. Bet arii kriizes deelj, vinja mekleeja labaak apmaksaatu darbu, atrada, un pirms nedeeljas no mums aizgaaja. Saakumaa, man likaas, ka vinja manaa klaatbuutnee juutas neveikli, ka viss taa iznaacis, kaut arii patiesiibaa man prieks par vinju. Ai, nu peec tam, kad mazliet iedzeraam, no visaam puseem naakoshaas neveiklaas situaacijas, izzuda. Lai nu kaa, varbuut tieshaam aaraa nevajag balleeties shajaa laikaa ar vasaras iesljuuceneem kaajaas, vai arii aukstaa aaraa nevajag dzert aukstu sidru. jo nakts laikaa man saaka saapeet kakls, ljoti ljoti. un 4os, kad Erviins paarradaas no Lingas balliites, un man bija jaaiet atsleegt vaarti, jo kaads laikam tomeer nevienu, no taam 8 reizeem, kad es teicu - neko nesleedziet ciet, Erviins veel naaks, nesadzirdeeja, tad man kakls jau saapeeja taa, ka raudaat gribeejaas. No riita arii raudaaju, aiz lielaas saapes. parunaat nevaru, tikai chukstu. sasodiits, nu!
Ok, ir laiks saakt dienu, zaabaks un elle.
Powered by Sviesta Ciba