plastalīna veļasmašīna

History

25th October 2008

12:58am: meerijas vakars noteikti vareeja izveersties labaak. man vispaar uznaaca taada slikta priekshnojauta, bet arii taa bija savaadaaka nekaa izveertaas. lai nu kaa, no taa visa man izveertaas skaists vakars ar sevi. viins, led zeppelin un mazliet par daudz cigareshu. tas taa. daudz domu arii. kaa vispaar iet? man truukst aatruma dziivee. daljeeji pashas vaina. vareetu straadaat intensiivaak, bet slinkums, vareetu maaciities kaa pienaakas, nevis lodereet, kaa allazinj.. a nafig? vareetu vairaak balleeties!! oo, jaa! te ir mans greeks!!! taa jau viss ir baigi feini, bet es savaas attieciibaas esmu ljaavusi ienaakt paaraak plashai boheemai. nee, savaa dziivee vispaar. viss ir tik mieriigi un jauki, ka garlaiciigi kljuust. bet viins garsho labi. un tagad, kad visi gulj, mani ielas sauc. man ir skumiigi, ka no shii dziivokla logiem es neredzu laternas, neredzu luksaforus un veel jo vairaak - dzelzcelju! kas sit to miiliigo ritmu, kas vienaa laidaa sauc dziivee. mani peedeejaa laikaa sauc tikai taads maajas miers. un tas nav laagaa. es neesmu tam taisiita. kur ir mana sasodiitaa jauniiba? "eu, tai tantei ir kakjis!!" come on! kas es par tanti? es domaaju. bet laikam jau mazliet esmu.. nozheelojami! ja nenaaktu miegs no viina daudzuma, kas izklaideejas un izkliedeejas manaa organismaa, es tagad noskatiitos almost famous, tiiri taa lai guutu energjiju trakoshanai. visa taa iekaartoshana, reekjini, kvalitatiivas dziives radiishana, tas ir tik ne ne ne ne.... galiigi ne nekad nekur zeme. iespeejams, tomeer shii pilseeta man ir par mazu. un tie visi jaunieshi... es vinjus apskauzhu un man vinju zheel vienlaiciigi. par naivumu, par maksimaalismu. ai.. tas ir diivaini, ka tas vienlaiciigi ir apskauzhami un tajaa pat laikaa tik smiekliigi. viendien naacu no vilciena kopaa ar vienu BJMS audzeekni, kurai ir 18 gadu. vinja man teica, ka vinjas praat kaut kad ap 20 gadiem cilveeks kardinaali mainaas. par piemeeru sniedza gadiijumu, kuraa 17 gadiigs cilveeks un 25 gadiigs cilveeks aiziet uz rimi peec jameson viskija. viskija veikalaa nav. tas, kuram ir 25 nolems - nu, nekas, panjemsu jack daniel's. bet tas 17 gadnieks ies uz veel 4 veikaliem, kameer atradiis jameson, jo tas ir tas peec kaa vinsh gaajis. laikam jau taa ir. tajaa briidii man likaas smiekliigi visi vinjas uzskati par to kaa cilveeki saak kaut kaadaa konkreetaa vecumaa saak dziivot saliidzinoshi mietpilsoniksu dziivi. tieshi shajaa briidii nezinu. es nemaaku vairs taa.. es maaku savaadaak. bet vai kvalitatiivaak?
tieshi taadeelj es pilniigi visu laiku apbriinoju Tarzaanu, kopsh vinju paziistu. jo vinsh maak taa savaadaak un pilniigi droshi - kvalitatiivaak. es esmu paraak daudz iedzeerusi.
baac, dazreiz man skjiet - come on, ieva, tev ir sasodiiti 22 gadi, kaapeec Tu, velns paraavis, nesaac domaat mazliet sapraatiigaak?? tieshi tagad es domaaju - kaapeec es nevaru jel domaat mazliet nesapraatiigaak? nu, kaut mazliet? kaapeec manaa dziivee skapja iegaade ir buutiskaaka par ieshanu uz krogu? un kaapeec miegs man ir svariigaaks par darbu un maaciibaam? vispaar man kaut kaadaa zinjaa skjiet, ka shis ir viens no gruutaakajiem vecumiem cilveeka dziivee.. bet stulbaakais, ka nevis taapeec, ka taa ir, bet gan taapeec, ka sabiedriiba tam spiezh taadam buut... vienskaarsi nav iekshaas buut bezruupiigam, jo ne1 cits Tavs vienaudzis taads vairs nav. (ar retiem, skaistiem iznjeemumiem.)
shodien iegaadaajos divus galdus. forshi un nozheelojami.
bljin. ja man nebuutu maajaas 2 jeegu paarpiipeejushu viirieshi, tad tagad buutu pats piemeerotaakais briidis iet ielaas ar kraasu flakoniem. re, jau atkal atbaldiiba.
nu,protams, ljoti svariigi ir tas, ka es joprojaam domaaju, vismaz es apzinos probeemu. kurshi bija tas gudriitis, kas teica "es domaaju, taatad es esmu"? lai gan, tas, ka es apzinos probleemu, ir tikai sliktaak, jo tas ir saapiigi. ak, dievs, kaa nepatiik novecot.. leenaam un mieriigi.
nu jaa. neko, laikam saape izlikta, viins attraisiija pirkstinjus un viss ir skaidrs. vajag briivdienas. pasjai no sevis.
Current Music: led zeppelin
2:32am: lasiiju sevi pirmsgada un mazliet veelaak, un kaa es sevi tajaa laikaa miilu!
Powered by Sviesta Ciba